Το Netflix, επιστρατεύει τον Bill Murray, για τα Χριστούγεννα (trailer) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Netflix, επιστρατεύει τον Bill Murray, για τα Χριστούγεννα (trailer)

TV, Ειδήσεις | 26-5-2015 |

Εδώ καλά καλά δεν έχει έρθει το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα δίκτυα δεν πρέπει να ετοιμάζουν από τώρα το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά τους.

Έτσι λοιπόν φέτος, βάλτε στο τζάκι σας, μεγάλη κάλτσα, καθώς το δώρο του Netflix, θα είναι ο Bill Murray. Το δίκτυο κατέχει πλέον το A Very Murray Christmas, σε σκηνοθεσία της Sofia Coppola, όπου μαζί με τον Murray θα δούμε επίσης τους George Clooney, Amy Poehler, και Jason Schwartman.

Η Coppola και ο Murray θα γράψουν το A Very Murray Christmas, μαζί με τον Mitch Glazer (Magic City). Το special πρόγραμμα, περιγράφεται σαν φόρος τιμής σε όλα εκείνα τα προγράμματα στα οποία ο Bill Murray έπαιζε τον εαυτό του.

Στους guest stars, μάλλον θα δούμε Paul Shaffer, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jenny Lewis, Phoenix, Frederic Moulin, Rashida Jones, και Miley Cyrus.

Η πρώτη φορά που ο Murray εξέφρασε ενδιαφέρον για ένα τέτοιο πρόγραμμα ήταν πέρσι: “Δεν θα έχει format, αλλά θα έχει μουσική. Θα έχει ύφος. Θα είναι ωραίο,” με την Coppola να προσθέτει ότι αυτό που θέλει να πετύχει είναι να ακούει τον ηθοποιό να τραγουδάει τις μουσικές επιλογές της.

Μέχρι τα Χριστούγεννα, απολαύστε το trailer:

Διαβάστε περισσότερα για: ,