Το "24" επιστρέφει, για ακόμα ένα εικοσιτετράωρο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “24” επιστρέφει, για ακόμα ένα εικοσιτετράωρο

TV, Ειδήσεις | 13-5-2015 |

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο 24, το 24: Live Another Day,(το οποίο είχε διάρκεια 12 ώρες!) ήταν διασκεδαστικό, περιπετειώδες, με τον αγαπημένο Jack Bauer, να κυνηγά την παγκόσμια τρομοκρατία, ακόμα μία επίθεση κατά του προέδρου των Η.Π.Α. και κάποια drones να πετούν στον αέρα.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Jack και η παρέα του θα επιστρέψουν.

Ο διευθυντής παραγωγής του Fox, Gary Walden μας έφερε τα νέα ότι η επόμενη σεζόν βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της παραγωγής. Δυστυχώς δεν δήλωσε παραπάνω στους δημοσιογράφους, πέρα από το ότι η επόμενη σεζόν ίσως να είναι η καλύτερη του franchise.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, ο Kiefer Sutherland, ενσαρκώνει τον Jack Bauer, πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας του Los Angeles:

24: Απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψηφίου για το χρίσμα των δημοκρατικών, ο οποίος είναι ο πρώτος μαύρος που διεκδικεί την προεδρία των Η.Π.Α

24 Day Two: 18 μήνες μετά. Πυρηνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί στο Los Angeles

24 Day Three: 3 χρόνια μετά. Ένας θανατηφόρος ιός, είναι έτοιμος να ξεσπάσει σε μία πανδημία.

24 Day Four: 18 μήνες μετά. O Jack πρέπει να σώσει από τους απαγωγείς της, την κόρη του Secretary of State.

24 Day Five: 18 μήνες μετά. Ο Jack θεωρείται νεκρός, πράγμα που θα εκμεταλλευτεί η αντιτρομοκρατική, για να προλάβει μία ομάδα τρομοκρατών που απειλούν να εξαπολύσουν ένα θανατηφόρο νευροπαραλυτικό αέριο στην ατμόσφαιρα.

24 Day Six: 20 μήνες μετά. Ο Jack πρέπει να αποτρέψει τον πυρηνικό πόλεμο, μετά από 20 μήνες όπου έχει υποστεί τα βασανιστήρια της Κινεζικής Κυβέρνησης.

24 Redemption: Spin off της βασικής σειράς, που λαμβάνει χώρα 3,5 χρόνια μετά τα γεγονότα του πέμπτου κύκλου, και μετά την ορκωμοσία του προέδρου των Η.Π.Α. όπου ο Jack πρέπει να απολογηθεί για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξαιτίας των πρακτικών που χρησιμοποιεί.

24 Day Seven: 65 μέρες μετά τα γεγονότα του Redemption. Συνωμοσίες και απαγωγές για ακόμα μία φορά.

24 Day Eight: 18 μήνες μετά. Ο Jack επιστρέφει στην Ουάσινγκτον, όπου ζει ήρεμα με την κόρη του και το εγγονάκι του. Όταν τον ενημερώνουν για μία δολοφονία επιστρέφει στην ενεργό δράση.

24 Live Another Day: 4 χρόνια μετά. Και ο Bauer επιστρέφει.

Διαβάστε περισσότερα για: ,