Θες να σε διδάξει υποκριτική ο Dustin Hoffman; Μπορείς μέσω internet - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θες να σε διδάξει υποκριτική ο Dustin Hoffman; Μπορείς μέσω internet

Ειδήσεις | 27-5-2015 |

Θες να διδαχθείς υποκριτική, από τον δύο φορές νικητή με oscar, Dustin Hoffman; Να η ευκαιρία. Ο 77 ετών πλέον ηθοποιός θα παραδώσει online μαθήματα μέσω της “MasterClass”, μίας εταιρείας με έδρα το San Francisco.

“Είμαστε μαθητές. Τον πρώτο χρόνο. Τα πρώτα 5 χρόνια, τα πρώτα 10 χρόνια. Είμαστε μαθητές τα πρώτα 50 χρόνια. Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές, αλλά θέλω να διδάξω αυτά που εύχομαι να μου είχαν διδάξει,” δήλωσε ο ηθοποιός.

Το κόστος ανέρχεται στα $90, και αυτό που σκοπεύει να κάνει ο Hoffman στους επίδοξους μαθητές του είναι να τους μάθει πως θα δημιουργούν χαρακτήρες, την τεχνική του, και πως να κερδίζουν ρόλους. Στις 24 ώρες του προγράμματος θα περιλαμβάνονται μαθήματα για την έρευνα πάνω στον χαρακτήρα, την συνεργασία, αλλά και το πως μπορείς να ζήσεις μέσω αυτής της δουλειάς. (αχ Dustin μου, αχ).

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 2 Ιουνίου, και ορισμένα από αυτά, θα γίνονται για ορισμένους σπουδαστές μέσω skype. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το web site της MasterClass.

Δείτε ένα μικρό δείγμα εδώ:

Και το trailer εδώ:

Διαβάστε περισσότερα για: ,