Πρώτη φωτογραφία για το Silence του Martin Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φωτογραφία για το Silence του Martin Scorsese

Ειδήσεις | 5-5-2015 |

Ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα project για το 2015, όμως τελικά θα το δούμε το 2016. Ο λόγος για το Silence, του Martin Scorsese, που θα είναι η επόμενη ταινία του μετά το The Wolf of Wall Street. Το Silence, που ο Scorsese ήλπιζε να έχει έτοιμο μέσα στο 2015, αντιμετώπισε αρκετά μεγάλα προβλήματα στην χρηματοδότησή του και τελικά με την βοήθεια της Paramount αλλά και των τριών παραγωγών εταιριών Emmett/Furla/Oasis. η ταινία ξεκίνησε γυρίσματα πριν λίγους μήνες και τελικά θα βγει στις αίθουσες το 2016. καθώς ο Scorsese δεν προλαβαίνει πλέον την Οσκαρική κούρσα του 15.

Η πρώτη φωτογραφία από το Silence μόλις έφτασε, από το EW, με τον πρωταγωνιστή, Andrew Garfield να βρίσκεται σε αυτήν μαζί με τον Shinya Tsukamoto που θα παίζει στην ταινία έναν Ιάπωνα χωρικό, τον Mokichi. Πέρα από τον Andrew Garfield τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε οι Liam Neeson, Ken Watanabe και Adam Driver, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Ταϊβάν.

Ο Garfield θα ενσαρκώσει τον Πατέρα Rodrigues, έναν Πορτογάλο Ιησουίτη του 17ου αιώνα, ο οποίος ταξιδεύει στην Ιαπωνία μαζί με άλλους παπάδες εν μέσω φημών που θέλουν τον μέντορα του Rodrigues να έχει εγκαταλείψει την Εκκλησία. Όταν φτάνουν στον προορισμό τους, διαπιστώνουν ότι ο εκεί χριστιανικός πληθυσμός διώκεται από πολέμιους της εκεί θρησκευτικής κοινότητας. Ο Neeson παίζει έναν παπά, ο οποίος έφτασε 10 χρόνια πριν τα γεγονότα, στην Ιαπωνία και πλέον αγνοείται.

Η ταινία είναι διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ιάπωνα Shusaku Endo, και εκδόθηκε πρώτη φορά το 1966. Ο Scorsese έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει το Silence εδώ και είκοσι χρόνια και νιώθει με αυτό ένα μεγάλο του όνειρο να πραγματοποιείται. Είναι να μη το περιμένεις με αγωνία λοιπόν;

Martin-Scorsese-Silence