Πρώτη φώτο από τους ήρωες του Suicide Squad - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φώτο από τους ήρωες του Suicide Squad

Ειδήσεις | 4-5-2015 |

Είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες από το σύμπαν των κόμικ. Πρόκειται για το team των μεγάλων κακών της DC, του μεγάλου ανταγωνιστή της Marvel, που θα έχει ένα full star cast και συγκεκριμένα τους Jared Leto (Joker)Will Smith (Deadshot), Tom Hardy (Rick Flag)Margot Robbie (Harley Quinn)Jai Courtney (Boomerang) και Cara Delevingne (Enchantress).

Μετά λοιπόν την πρώτη φωτογραφία με τον Jared Leto σαν Joker, που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο, (μπορείτε να την ξαναδείτε εδώ) ο σκηνοθέτης της ταινίας David Ayer, δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες με όλους τους υπόλοιπους του καστ, αλλά όχι τον Leto αυτή τη φορά καθώς ενώ η ταινία είναι στα τελευταία στάδια του pre-production, λίγο πριν αρχίσουν δηλαδή τα γυρίσματα, ο τελευταίος βρίσκεται σε περιοδεία με το συγκρότημά του, 30 Seconds to Mars.

Οι υπόλοιποι μοιάζουν χαρούμενοι για τα γυρίσματα που αρχίζουν, με τις στολές τους:

suicide-squad-cast-photo-a-700x560

αλλά και χωρίς αυτές, σε πιο χαλαρές στιγμές:

suicidesquad

Η ταινία είναι βασισμένη στο κόμικ της DC με την ιστορία να περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα με “κακούς”, οι οποίοι έχουν μία ευκαιρία να καθαρίσουν το όνομά τους μέσα από μία αποστολή αυτοκτονίας, όπως λέει και το όνομα της ομάδας.

Στην ταινία