Πως το Φεστιβάλ των Καννών θα απαγορεύσει τις selfie! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως το Φεστιβάλ των Καννών θα απαγορεύσει τις selfie!

Ειδήσεις | 12-5-2015 |

Στην συνέντευξη τύπου που μας παρουσίασε τις ταινίες του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, ο Thierry Fremaux, καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Φεστιβάλ, δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει μείωση των πολλών selfies που τραβιόνταν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ. “Δεν θέλουμε να το απαγορεύσουμε, αλλά θέλουμε σίγουρα να μειώσουμε τις selfie φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί”, είπε, ενώ τόνισε ότι προσωπικά βρίσκει τις selfie, γελοίες και περίεργες, ενώ σίγουρα είναι κάτι που αργεί την διαδικασία. Τέλος ο Fremaux πρόσθεσε ότι: “Ποτέ δεν δείχνεις τόσο άσχημος όσο σε μια selfie.”

Βέβαια είναι δύσκολο να επιβάλεις ένα τέτοιο μέτρο και σίγουρα το να πάρεις τα κινητά σε κάποιους από τους μεγαλύτερους star του πλανήτη, μάλλον δεν μοιάζει λύση. Έτσι η διευθύντρια marketing του Palais, όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ, Isabelle Gainche, δήλωσε σχετικά: “Η ανακοίνωση δημιούργησε πολύ θόρυβο, αλλά είμαι σίγουρη ότι και φέτος θα έχουμε πολλές selfies. Ελπίζουμε ο κόσμος λόγω της απαγόρευσης να βγάλει τουλάχιστον λιγότερες.”

Δείτε τα πάντα για το Φεστιβάλ των Καννών που αρχίζει αύριο

Ακόμη και ο ίδιος ο Fremaux που ξεκίνησε το όλο θέμα, τελικά πήγε ένα βήμα πίσω λέγοντας ότι “Δεν θέλουμε να τις απαγορεύσουμε αλλά θέλουμε να μην τρώμε τόσο χρόνο με τις selfies στα σκαλιά.” είπε.

Πέρσι το φαινόμενο παραέγινε και φαίνεται ότι ακόμα και οι ώρες έναρξης κάποιων προβολών πήγαν πίσω λόγω αργοπορίας στο κόκκινο χαλί, εξαιτίας των πολλών φωτογραφιών.