Πέντε σειρές που ξεκινούν τον Ιούνιο και θα δεις σίγουρα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πέντε σειρές που ξεκινούν τον Ιούνιο και θα δεις σίγουρα

TV | 27-5-2015 |

Ο Ιούνιος είναι κατ’ εξοχήν ο μήνας τον οποίο ξεκινούν αρκετές νέες σειρές ή επιστρέφουν παλαιότερες. Σε αυτό το ποστ συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες από αυτές.

True Detective

td2

Ίσως η πιο πολυαναμενόμενη αυτής της λίστας. Τους προηγούμενες ημέρες γράψαμε πάρα πολλά για το cast, στο οποίο κατέληξαν τελικά οι Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams και Taylor Kitsch. Δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή της 2ης σεζόν της σειράς, πέρα από το ότι ο Farell υποδύεται έναν διεφθαρμένο αστυνομικό και ο Vaughn έναν εγκληματία, που τα βρίσκει σκούρα… Έρχεται στις 21 Ιουνίου.

Δείτε φωτογραφίες και teaser της 2ης σεζόν του True Detective

Δείτε τις αφίσες της σειράς

Orange is the new black

orange_is_the_new_black_still

Αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες σειρές, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με τις έγκλειστες στις φυλακές πρωταγωνίστριες να μας προσφέρουν όμορφες τηλεοπτικές στιγμές. Το τέλος της 2ης σεζόν μας άφησε σε ένα πολύ κομβικό σημείο και η 3η σεζόν επιστρέφει στο Netflix στις 12 Ιουνίου.

Δείτε το trailer της νέας σεζόν

Scream

Scream

Η πρώτη ταινία Scream βγήκε στις αίθουσες σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, κλασσικό δημιούργημα του Wes Craven, που γνώρισε τρία sequels (το τελευταίο από τα οποία το 2011). Φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για την τηλεοπτική μεταφορά του, από το MTV, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Mr. Robot

Mr_Robot

Με ένα μεγάλο σκάνδαλο χακαρίσματος να έχει απασχολήσει το Hollywood τους προηγούμενους μήνες, ήταν θέμα χρόνο να εμφανιστεί μια σχετική με το θέμα σειρά. Το Mr. Robot, που απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο SXSW Festival, επικεντρώνεται σε έναν νεαρό προγραμματιστή, που στρατολογείται από μια ομάδα χάκερ, που έχει σαν στόχο μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ. Ηγέτης αυτής της ομάδας, ο μυστηριώδης αναρχικός Mr. Robot. Πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο USA.

Δείτε το trailer της σειράς:

Hannibal

HANNIBAL

Η τηλεοπτική μεταφορά του Hannibal είναι από τις πιο αξιοπρεπείς και ενδιαφέρουσες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο Lecter είχε φύγει στη Γαλλία, μαζί με την ψυχίατρο του, την οποία παντρεύτηκε. Προς τα εκεί πηγαίνει και ο Graham για να τον κυνηγήσει. Το πως θα εξελιχθεί η ιστορία θα το δούμε από τις 4 Ιουνίου στο NBC.