Ότι πρέπει να ξέρετε για το ''Fear the Walking Dead'' από τον δημιουργό της σειράς Dave Erickson. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ότι πρέπει να ξέρετε για το ”Fear the Walking Dead” από τον δημιουργό της σειράς Dave Erickson.

Ειδήσεις | 25-5-2015 |

Οι fans του ”The Walking Dead” δεν περιμένουν μόνο την έκτη σεζόν της σειράς αλλά πριν από αυτό περιμένουν και την πρεμιέρα του ”Fear the Walking Dead”.Ο showrunner της σειράς Dave Erickson αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες όσο αναφορά τη πλοκή της σειράς,ότι τελικά δεν αποτελεί prequel του ”The Walking Dead” αλλά μια παράλληλη ιστορία και για το αν οι ήρωες των δύο σειρών θα συναντηθούν μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα η σειρά τοποθετείται στο Los Angeles και περιστρέφεται γύρω από μια τετραμελή οικογένεια η οποία απαρτίζεται από τους : Cliff Curtis,Kim Dickens,Frank Dillane,Alycia Debnam Carey που προσπαθεί να ξεφύγει από τον τρόμο των zombie αλλά και από τις μεταξύ τους διαφορές.Η ιστορία καλύπτει τα όσα δεν είδαμε από την πρώτη σεζόν του The Walking Dead όταν ο Rick (Andrew Lincoln) είχε πυροβοληθεί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς και ήταν σε κόμμα. Έτσι λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα όσα εξελίχθηκαν στον κόσμο από την πρώτη ημέρα μέχρι και τη στιγμή που είδαμε τον Rick να συνέρχεται και να συναντά την ”αποκάλυψη”.

Ωστόσο ούτε στο Fear the Walkind Dead θα αποκαλυφθεί τι προκάλεσε το ”ξέσπασμα” και μετέτρεψε τον μεγαλύτερο πληθυσμό της γης σε walkers.Σύμφωνα με τον Erickson στόχος της σειράς είναι να δείξει τον αντίκτυπο στους ανθρώπους μια τέτοια πραγματικότητα.Πυρήνας της σειράς όπως είπαμε και πιο πάνω είναι μια δυσλειτουργική οικογένεια η οποία εν όψει της κόλασης που έχουν να αντιμετωπίσουν,προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να δράσουν ενωμένοι.

Επίσης ο δημιουργός της σειράς αποκάλυψε ότι οι ήρωες του αρχικού σήριαλ προς το παρόν δεν θα συναντηθούν με τους χαρακτήρες του FTW αν και δεν το αποκλείει εφόσον και οι στις δύο περιπτώσεις συνυπάρχουν κάτω από το ίδιο φανταστικό κόσμο που δημιούργησε ο Robert Kirkman και δυστυχώς δεν θα συναντήσουμε και χαρακτήρες οι οποίοι ήδη έχουν πεθάνει στο TWD. Ωστόσο και στο Fear κανείς δεν είναι ασφαλής γιατί οποιαδήποτε στιγμή ο καθένας μπορεί να δαγκωθεί και να μεταλλαχθεί όπως ακριβώς γίνεται και στην ναυαρχίδα The Walking Dead. Όσο για τη διάρκεια της σειράς στόχος του Erickson είναι πέντε ή έξι σεζόν αποτελούμενες από 13 επεισόδια η κάθε σεζόν.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο στην Αμερική αν και δεν έχει δοθεί η συγκεκριμένη ημέρα της πρεμιέρας.Εμείς ανυπομονούμε για μια ακόμα ιστορία που θα μας ξεναγήσει σε έναν κόσμο μετά-αποκαλυπτικό και γεμάτο zombie έτσι όπως τον έχει φανταστεί ο Kirkman.