Ο σεισμός καθυστερεί το San Andreas - και ευαισθητοποιεί τη Warner - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σεισμός καθυστερεί το San Andreas – και ευαισθητοποιεί τη Warner

Ειδήσεις | 4-5-2015 |

Το San Andreas με πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson, μας μιλά για έναν καταστροφικό σεισμό που γκρεμίζει την Καλιφόρνια και στέλνει κρουστικά κύματα σε όλο τον κόσμο. Η ταινία προοριζόταν να βγει στις αίθουσες στα τέλη του Μαΐου, αλλά η Warner Bros. σκέφτεται να καθυστερήσει την ανακοίνωσή της, υπό το φως του πραγματικού σεισμού που έπληξε το Νεπάλ. Κι αν τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει με βάση το τωρινό του πρόγραμμα, το στούντιο δείχνει να θέλει να πάρει κάποια προληπτικά μέτρα γύρω από το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Εκπρόσωπος της Warner και της New Line προέβη δήλωσε στο Variety:

Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την παγκόσμια κατάσταση, από πλευράς marketing, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε πως το θέμα θα αντιμετωπιστεί με την ανάλογη ευαισθησία προς τους πληγέντες από αυτό το τραγικό γεγονός.

Μέρος αυτής της επαναξιολόγησης περιλαμβάνει τη σύνδεσή της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας με πληροφορίες για το κοινό, ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια οικονομικής και όχι μόνο βοήθειας προς στο Νεπάλ. Επιπλέον, η Warner Bros. έχει επιταχυνει την εκστρατεία PSA, η οποία βρισκόταν ήδη στα σκαριά πριν από το σεισμό, και θα παρέχει συμβουλές για την προετοιμασία και την ασφάλεια από φυσικές καταστροφές. Και πλέον θα τροποποιηθούν ώστε να κάνουν τις αναφορές τους σχετικές με την πρόσφατη καταστροφή.

Η ταινία San Andreas περιλαμβάνει στο καστ ονόματα όπως του Paul Giamatti, της Alexandra Daddario (True Detective), του Colton Haynes (Arrow), της Carla Gugino (Night at the Museum) και του Ioan Gruffudd (Fantastic Four). Ο «Βράχος» υποδύεται τον ρόλο του Ray, ενός πιλοτου διάσωσης, ο οποίος, μετά το μεγάλο σεισμό, ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή σε όλη την Καλιφόρνια για να σώσει την κόρη του (Daddario). Δείτε το trailer εδώ.

Σύμφωνα με το Variety, και η Universal εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές σε μια από τις παραγωγές της. Το στούντιο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη το Everest, μια περιπέτεια επιβίωσης τοποθετημένη στα 1996, και με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Keira Knightley, Josh Brolin, Jason Clarke και Sam Worthington.