Ο Martin Freeman στο cast του «Captain America: Civil War» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Martin Freeman στο cast του «Captain America: Civil War»

Ειδήσεις | 6-5-2015 |

Αφού ολοκλήρωσε την πορεία του στην τριλογία «Hobbit», ο Martin Freeman έχει ενταχθεί στο καστ του «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος».

Η ταινία αναμένεται σε μεγάλο βαθμό από τους θαυμαστές, καθώς δίνεται να εννοηθεί ότι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη την απόλυτη μάχη μεταξύ Captain America και Iron Man. Η Marvel κυκλοφόρησε την είδηση στην ιστοσελίδα της, όπως συνηθίζει, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ρόλο θα αναλάβει ο Freeman.

Δείτε επίσης: Τι γράψαμε για το Avengers: Age of Ultron

Το sequel των ταινίων της Marvel θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου, 2016, με σκηνοθεσία από τους Joe και Anthony Russo, σκηνοθέτες και του “Captain America:. Το Winter Soldier”. Το cast περιλαμβάνει τον Robert Downey Jr. ως Iron Man, τον Chris Evans, ως Captain America, τον Jeremy Renner ως Hawkeye και τον Anthony Mackie ως Falcon.

Εκτός από το κεντρικό ρόλο του Bilbo Baggins στη τριλογία «Hobbit», ο Freeman έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές «Sherlock», «Fargo» και την αρχική βρετανική έκδοση του “The Office“. Πιο πρόσφατα, έχει γυρίσει μια μαύρη κωμωδία της Tina Fey χωρίς τίτλο.

Να σημειώσουμε ότι ο Freeman, έχει συναντηθεί με τον Cumberbatch σε Sherlock και Hobbit, όπου ο τελευταίος έπαιζε τον δράκο Smaug, έτσι πιθανό είναι οι δυο τους να συναντηθούν στο μέλλον και στο Marvel Cinematic Universe, καθώς ο Benedict Cumberbatch θα είναι ο Dr. Strange της Marvel σε ταινία που αναμένεται το