Ο James McAvoy γίνεται φαλακρός στην νέα ταινία των X-men (Φωτο) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James McAvoy γίνεται φαλακρός στην νέα ταινία των X-men (Φωτο)

Ειδήσεις | 12-5-2015 |

Μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση του καθηγητή Charles ή αλλιώς του Professor Xavier θα δούμε στο επερχόμενο X-Men: Apocalypse.

Η νέα ταινία των υπερηρώων της Marvel, θα μας ταξιδέψει στην δεκαετία του ’80, όπου θα συναντήσουμε τους κεντρικούς ήρωες, τα παιδιά τους και άλλους ακόμα που έχουν αγαπηθεί αρκετά και από τα βιβλία.

Ανάμεσα σε αυτά τα νέα, θα δούμε και τον Professor X, δηλαδή τον ηθοποιό James McAvoy να αλλάζει στυλ μαλλιών για πρώτη φορά, και ουσιαστικά να γίνεται καραφλός.

Screenshot from 2015-05-12 09:13:30

Όλοι γνωρίζουμε πως η «γηραιότερη» έκδοση του, την οποία ενσάρκωσε ο ηθοποιός Patrick Stewart στις προηγούμενες ταινίες, έδειχνε τον εκπρόσωπο του καλού και της αρμονίας, πάλι με αυτό το παρουσιαστικό, χωρίς μαλλιά δηλαδή.

Από την στιγμή λοιπόν που δεν ενδέχεται να ξαναδούμε τον Patrick Stewart στην ταινία, και αφού πάμε μια δεκαετία αργότερα από την τελευταία ταινία των X-Men: Days of Future Past, δικαιολογείται η καινούργια κουπ.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Brian Singer, να «μεταμορφώνει» τον τωρινό ηθοποιό McAvoy, γράφοντας στην λεζάντα στο Twitter την φράση: «Ανανεωμένος Xavier (σε εξέλιξη)».

Ξεκινήσαμε καλά με τις νέες εμφανίσεις και αναμένουμε με ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα νέα και τα trailers.