Ο David Fincher θα γυρίσει 2η σειρά στην HBO, μία 80s, μουσικο-οπτική κωμωδία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Fincher θα γυρίσει 2η σειρά στην HBO, μία 80s, μουσικο-οπτική κωμωδία

Ειδήσεις | 6-5-2015 |

Αφού σκηνοθέτησε το “House of Cards” , στο Netflix, ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης, διευρύνει το πορτφόλιό του στην τηλεόραση, με μια κωμωδία στο HBO.

Μετά την επιτυχία του στο box office, με το “Gone Girl”, κανένας δεν κατηγορεί τον David Fincher, για το ότι δεν παραμένει στον κόσμο των ταινιών. Αντιθέτως, ξαναγυρνάει στην τηλεόραση, με μία νέα ακολουθία σειρών σχετικά με ένα παιδί που παρατάει το κολέγιο για να κάνει ταινίες στο  Hollywood, μόνο και μόνο για να γίνει βοηθός παραγωγού σε μία εταιρεία που φτιάχνει μουσικά βίντεο.

Σύμφωνα με την  Hollywood Reporter, ( και ανεπίσημα από την HBO), το “Video Synchronicity”, ( νωρίτερα γνωστό σαν “Living on Video”), θα επαναφέρουν τον Fincher στον ρόλο του τηλεοπτικού σκηνοθέτη και του παραγωγού. Η σειρά βασίζεται σε δικιά του ιδέα και ο Fincher θα γράψει την πρώτη σεζόν, μαζί με τον Bob Stephenson ( ο οποίος είχε γράψει ένα μέρος του  “Zodiac” και του “Fight Club”), και με τον Rich Wilkes , ( που είχε γράψει τα “Airheads,το ” “Glory Daze,” και το  “xXx”).

Ο Charlie Rowe, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στο “Red Band Society,” θα παίξει τον πρωταγωνιστή της σειράς, Robby. Λειτουργώντας ως το μέσο που θα μας φέρει σε επαφή με την εκκολαπτόμενη βιομηχανία των μουσικών βίντεο, στην αρχή του 1980, o Robby θα μας δείξει επίσης τις ατραξιόν, καθώς και τους έρωτες των 80s στο Los Angeles.

O FIncher έχει κερδίσει 2 Grammy, για δική του δουλειά σε μουσικά βίντεο, καθώς και ο ίδιος πρωτοεισήλθε στην βιομηχανία ταινιών σαν σκηνοθέτης μουσικών βίντεο! παρόλο που δεν έχει ειπωθεί ότι η σειρά θα είναι αυτοβιογραφική, δεν είναι δύσκολο κανείς να φανταστεί πως θα υπάρχουν και πολλά στοιχεία από τις προσωπικές ιστορίες του Fincher.

Η επιλογή της σειράς είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τη σχέση του Fincher με την Netflix, ιδίως μετά τη βοήθεια που της προσέφερε με το να δημιουργήσει ένα ισχυρό τμήμα στις σειρές, με το House of cards. Παρόλο που πολλές φορές, έχει γίνει ειδική μνεία για την προσφορά του Fincher  ως κινητήριος μοχλός στην προσέλκυση του κοινού της αμερικάνικης τηλεόρασης μέσω προσαρμοσμένων σειρών στη Netflix, αυτή τη φορά επέλεξε την HBO για να λανσάρει τη νέα του σειρά. Όπως φημολογείται τώρα, ο Fincher δουλεύει και μια νέα δραματική σειρά στην HBO, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο του Gone Girl, τον  GIlian Flynn.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα η ημερομηνία,αλλά η σειρά συνέπεσε και με άλλες στο HBO, με την σειρά  “Brothers in Atlanta” , του Lorne Michaels, και την επιστροφή της Sarah Jessica Parker, με το “Divorce”.