Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Johnny Depp στην Αυστραλία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Johnny Depp στην Αυστραλία

Ειδήσεις | 26-5-2015 |

Ο Johnny Depp βρίσκεται αυτή την εποχή στην Αυστραλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής. Ως γνωστόν όμως η Αυστραλία και το ιδιαίτερο οικοσύστημα της περιλαμβάνουν ιδιαίτερους νόμους, όπως για παράδειγμα την απαγόρευση της μεταφοράς πανίδας στην ήπειρο, με γάτες και σκύλους να μπαίνουν σε καραντίνα αν ο ιδιοκτήτης τους θέλει να τους μεταφέρει στην χώρα.

Ο Depp λοιπόν μετέφερε τους δύο σκύλους του όταν ταξίδεψε με ιδιωτικό jet στην χώρα, αποκρύπτοντας από τον έλεγχο τα ζώα. Έτσι όταν τα σκυλιά έγιναν αντιληπτά, μετά από φωτογραφίες και βίντεο, ο Depp μπήκε σε μπελάδες με τον ίδιο να κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση ή πρόστιμο ακόμα και 340.000 δολάριο Αυστραλίας, ενώ με δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει και ο πιλότος του αεροσκάφους.

pirates-of-the-caribbean-5-image-shows-johnny-depp-as-hostage

Τα προβλήματα όμως έγιναν πιο περίπλοκα όταν ο Depp αναγκάστηκε να δώσει τους σκύλους του, στην γυναίκα του Amber Heard με εκείνη να ταξιδεύει στις ΗΠΑ. Οι φήμες θέλουν τα γυρίσματα του sequel να σταματάνε για λίγο όταν ο Depp ήταν έτοιμος να φύγει και εκείνος από την χώρα εξαιτίας του θέματος με τους σκύλους! Νωρίτερα στα γυρίσματα ο Depp είχε τραυματιστεί.

H ταινία αν τελικά ο Depp μείνει και τελειώσει τα γυρίσματα, θα έρθει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2017, ενώ ο τίτλος της θα είναι Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Πρόκειται για την πέμπτη ταινία για τον αγαπημένο καπετάνιο Jack Sparrow.

Πέρα από τον Depp, στην ταινία πρωταγωνιστούν Javier Bardem,  Kaya Scodelario και ο Brenton Thwaites και την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι σκηνοθέτες του “Kon Tiki”, Espen Sandberg και Joachim Rønning. Δείτε την πρώτη φωτογραφία και περισσότερα για την ταινία.