Είστε έτοιμοι για το "Incredibles 2" από τον Brad Bird; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για το “Incredibles 2” από τον Brad Bird;

Ειδήσεις | 12-5-2015 |

Ο σκηνοθέτης Brad Bird ανακοινώνει πως το ‘Incredibles 2‘ θα είναι η επόμενή του ταινία!!! O Brad Bird, που σκηνοθέτησε και έγραψε τη μεγάλη επιτυχία της Pixar, το 2004, τους Απίθανους, είπε στο Collider, ότι το σίκουελ των Απίθανων, θα είναι η επόμενη ταινία του. Αποκάλυψε πως ήδη έχει γράψει κάποιες σελίδες για το σενάριο της ταινίας.

“Είχα πολλές ιδέες για τους αυθεντικούς Απίθανους και δε μου δόθηκε η ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσω, ιδέες που έπρεπε να κυνηγήσω αλλά δεν υπήρχε χρόνος, τότε. Αλλά, σε συνδυασμό με τις νέες ιδέες που έχω τώρα, πιστεύω ότι υπάρχει καλό υλικό για να γίνει μια ενδιαφέρουσα ταινία.”, είπε ο Brad.

O Bird, είπε, επίσης, πως τώρα είναι συγκεντρωμένος στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Tomorrowland, η οποία θα γίνει στις 22 Μαΐου και μετά θα ξαναπιάσει το κουβαδάκι των «Απίθανων» και θα παίξει ξανά, όπως σχολίασε χαριτολογώντας! Ο σκηνοθέτης, ο οποίος μετράει στο ενεργητικό των ταινιών του, το  Iron Giant και το  Mission: Impossible — Ghost Protocol, επίσης ανέφερε πως μίλησε πρόσφατα με τον πρόεδρο της Lucasfilm, τον Kathleen Kennedy, σχετικά με την πιθανότητα να σκηνοθετήσει ένα από τα Star Wars.

“Με τράβηξε ιδιαίτερα η ιδέα του να ασχοληθώ με μία ακόμα τριλογία του Star Wars, και ο J.J. Abrams ενθουσιάστηκε με αυτή την προοπτική, αλλά αυτή τη στιγμή γράφω το σενάριο των Απίθανων 2 και δεν μπορώ να σκεφτώ πολύ πέρα από αυτό, καθώς και ότι έχω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα», ανέφερε ο Bird.

Οι Απίθανοι, οι οποίοι είχαν δανειστεί τις φωνές των Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee και Samuel L. Jackson, έκαναν εισπράξεις παγκοσμίως του ύψους των 631, 4 εκατομμυρίων δολαρίων και κέρδισαν 2 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του όσκαρ καλύτερων κινουμένων σχεδίων. Τον Μάρτιο του 2014, η Disney ανακοίνωσε ότι το σίκουελ είναι στα σκαριά…