Η Noomi Rapace, θα είναι η Maria Callas - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Noomi Rapace, θα είναι η Maria Callas

Ειδήσεις | 15-5-2015 |

Πριν από δύο ημέρες ανακοινώθηκε στις Κάννες, ότι η Noomi Rapace ζεσταίνει τις φωνητικές της χορδές, καθώς προετοιμάζεται να ενσαρκώσει τη Maria Callas. Η βιογραφία, με τον απλό τίτλο, Callas, θα σκηνοθετηθεί από την Niki Caro (Whale Rider, North Country).

Ο παραγωγός, Guido De Angelis, δηλώνει: “Η ταινία αφορά μία υπέροχη γυναίκα, της οποίος η πιο βαθιά επιθυμία ήταν να ζήσει μία απλή ζωή με τον άνθρωπο που επέλεξε. Η Callas ήταν  la Divina, μία θεά, που απλά ήθελε να είναι μία κανονική γυναίκα. Ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε. Μοιάζει με αρχαίο μύθο. Η Niki Caro αμέσως έχτισε εκπληκτικά το σενάριο της επικής, βαθιάς συναισθηματικής και δραματικής ποιότητας της ιστορίας. Και είμαστε όλοι εντελώς ενθουσιασμένοι για την Noomi, καθώς πρόκειται για επιλογή όνειρο για την Callas. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να ενσαρκώσει ένα τέτοιο είδωλο.”

Η Callas ήταν η πιο χαρακτηριστική μορφή γυναίκας τραγουδίστριας της όπερας, του προηγούμενου αιώνα, με τον συνθέτη Leonard Bernstein να την χαρακτηρίζει, “την Βίβλο της Όπερας”. Αλλά το ταλέντο της, επισκιάστηκε από την προσωπική της ζωή, και την παθιασμένη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

90939

Διαβάστε περισσότερα για: , ,