Οι ηθοποιοί που το έπαιξαν δύο super-ήρωες: είναι παραπάνω από όσους νομίζεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ηθοποιοί που το έπαιξαν δύο super-ήρωες: είναι παραπάνω από όσους νομίζεις

Αφιερώματα | 8-5-2015 |

Δεν τους έφτανε μία φορά. Θέλαν, ή θέλουν και δεύτερη. Διότι είναι γλυκό το πιοτό της επιτυχίας, ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιει, αυτή τη γλύκα του επιτυχημένου franchise, λίγο πολύ, κάποιοι την έχουνε γευφτεί.

Και επειδή πολύ ντόρος και κακός χαμός γίνεται τελευταία με τη Marvel και τη DC, σε τηλεόραση και κινηματογράφο, είπαμε και εμείς να θυμηθούμε εκείνους που δεν αρκέστηκαν μόνο μία φορά να βάλουν το κοστούμι του super hero.

1.Ben Affleck

ben-afflleck-daredevil-batman-103686

To 2003 η Marvel, τον επιλέγει για να γίνει ο τυφλός δικαστής που θα καταπολεμήσει το έγκλημα, στο επιτυχημένο στο box office, αλλά αποτυχημένο στην κριτική, DareDevil. Τώρα, στην πιο αμφιλεγόμενη επιλογή της DC, θα ντυθεί Batman, για να αντιμετωπίσει τον Superman. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

2.Chris Evans

human-torch-and-captain-america

Τουλάχιστον αυτός, παρέμεινε στο ίδιο σύμπαν. Αυτό της Marvel. Πριν λοιπόν τις ταινίες του Captain America και των Avengers, ο Evans είχε φορέσει την εφαρμοστή στολή του Human Torch, στις όχι και τόσο επιτυχημένες ταινίες των Fanstastic 4, με την πρώτη να βγαίνει 10 χρόνια πριν, και το sequel (The Rise of the Silver Surfer), το 2007.

3.Halle Berry

Halle Storm Catwoman

Και ενώ μπορεί να έχετε στο μυαλό σας την Berry, μόνο με άσπρο μαλλί να αλλάζει τις καιρικές συνθήκες στις ταινίες των X-MEN, σαν Storm, αλλά εμείς θα φροντίσουμε να σας θυμίσουμε και το απολύτως αποτυχημένο Catwoman, της DC, που μας έκανε όλους να απορήσουμε. Όχι με την ίδια. Με εμάς. Γιατί το είδαμε; Άβυσσος η ψυχή του θεατή.

4.Samuel L. Jackson

Nick Fury as Frozone- Samuel L. Jackson

Ο Nick Fury θα είναι πάντα ο Jackson, αλλά συγχωρέστε μας. Τον αγαπήσαμε περισσότερο στους “Απίθανους” σαν Frozone

5.Aaron Taylor Johnson

aaron-johnson-talks-quicksilver

Από ένα fan favourite, σαν το Kick-Ass, όπου ενσάρκωνε τον εκπαιδευτή, στο Avengers: Age of Ultron, και τον Quicksilver

6.Elen Page

x-men-days-of-future-ellen-page-636-370

H αγαπημένη του Juno, έχει αποκτήσει και εκείνη 2 φορές υπερδυνάμεις. Στο σύμπαν τον X-MEN, την είδαμε κυρίως στο “Last Stand”, και εκτενέστερα στο “Days of Future Past”, αλλά την είχαμε δει και σαν Boltie, στο Super του 2010.

7.Ryan Reynolds

maxresdefault

Ας ελπίσουμε ότι σαν Deadpool, θα είναι καλύτερος από ότι ήταν σαν Green Latern. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και μαζί με την ελπίδα, ίσως και εμείς.

8.Doug Jones

dougjonescast__span

Ο αγαπημένος συνεργάτης του Guillermo Del Toro, υπήρξε Abe Sapiens, στα Hellboy, και Silver Surfer, στο sequel των Fantastic Four. Είναι το καλλιτεχνικό ανάλογο του Andy Serkins, σε ό,τι αφορά τις μεταμφιέσεις και τα motion capture.

9.Nicolas Cage

ghost-rider-2007-88-g

Ίσως να θυμάστε μόνο τον GhostRider, τον οποίο και ενσάρκωσε 2 φορές. Τον είχαμε δει όμως και στο Kick-Ass, σαν Big Daddy. Ο χαμαιλέοντας της υποκριτικής (κακία είπα), μπορεί να κάνει τα πάντα.

10.Ray Stevenson

thor-the-dark-world-ray-stevenson-34140184-1916-810

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να τον ξαναδούμε σε ρόλο σουπερ ήρωα. Η πρώτη φορά ήταν στο Punisher, αλλά τελευταία τον είδαμε στον Thor, σαν Volstagg.