Η αιφνιδιαστική εμφάνιση του Mel Gibson, στην πρεμιέρα του Mad Max: Fury Road - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η αιφνιδιαστική εμφάνιση του Mel Gibson, στην πρεμιέρα του Mad Max: Fury Road

Ειδήσεις | 14-5-2015 |

Τριάντα χρόνια μετά, ο ήρωας της σειράς ταινιών Mad Max επιστρέφει, με τον Tom Hardy να αναλαμβάνει τα ηνία από τον Mel Gibson, έχοντας στο πλευρό του τη μοναδική αλλά και αγνώριστη για τις ανάγκες του ρόλου, Charlize Theron.

Οι πρωταγωνιστές και οι παραγωγοί της ταινίας Mad Max: Fury Road”, που βρέθηκαν στο Chinese Theatre του Los Angeles για την πρεμιέρα, είχαν την ευχάριστη έκπληξη της αιφνιδιαστικής εμφάνισης του Mel Gibson. Ο 59χρόνος ηθοποιόςσκηνοθέτης, που ενσάρκωσε τον Max Rockatansky στην αυστραλιανή ταινία του 1979 αλλά και στα δύο επόμενα sequels, φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με τον νέο Mad Max”, Tom Hardy και με άλλα μέλη του cast.

Η ταινία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στις 14 Μαΐου στο 68ο Φεστιβάλ Καννών, παράλληλα με την έξοδό της στις διεθνείς και ελληνικές αίθουσες.

Actors Tom Hardy (L) and Mel Gibson attend the premiere of Warner Bros. Pictures 'Mad Max: Fury Road' at TCL Chinese Theatre, in Los Angeles, California, May 7th, 2015. AFP PHOTO / Valerie MaconVALERIE MACON/AFP/Getty Images

Διαβάστε περισσότερα για: ,