Η Blake Lively θα είναι η νέα μούσα του Woody Allen - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Blake Lively θα είναι η νέα μούσα του Woody Allen

Ειδήσεις | 9-5-2015 |

Η ηθοποιός του “Age of Adeline”, είναι στο cast των ηθοποιών μαζί με Kristen Stewart, Bruce Willis και Jesse Eisenberg  στην νέα ταινία του Woody Allen.

Η Blake Lively προστέθηκε στο καστ της νέας ταινίας του Allen, σύμφωνα με την Deadline. Η 27χρονη ηθοποιός, θα συμμετέχει μαζί με τους  Kristen Stewart, Bruce Willis και Jesse Eisenberg.

Δείτε trailer και όλα τα άλλα για την νέα ταινία του Woody Allen Irrational Man που θα δούμε σε λίγες μέρες στις Κάννες

Η ταινία, που ακόμα δεν έχει ονομαστεί ούτε και γνωρίζουμε την πλοκή,  θα γίνει με τη συνεργασία των παραγωγών που συνεργάζεται πάντα ο Woody Allen, τους  Letty Arsonson, Stephen Tenenbaum και Edward Walson. Ο 79χρονος σκηνοθέτης ετοιμάζει το καστ, καθώς προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας του “Irrational Man”, στις Κάννες, στην οποία πρωταγωνιστούν οι  Emma Stone και Joaquin Phoenix. Η ταινία που είναι δράμα και κωμωδία συνάμα, θα προβληθεί στις ΗΠΑ, στις 17 Ιουλίου.

Η ταινία του σκηνοθέτη Lee Toland Krieger στην οποία πρωταγωνιστεί η Blake Lively, “The Age of Adaline“, έχει κάνει εισπράξεις 24 εκατομμυρίων δολαρίων ως τώρα, καθώς και έχει την 3η θέση στο εβδομαδιαίο box office, με εισπράξεις του ύψους των 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων, το δεύτερο σαββατοκύριακο προβολής της.

Δείτε τι γράψαμε για το The Age of Adaline που έκανε πρεμιέρα πριν δυο βδομάδες στην Ελλάδα

Πριν να μπει, λοιπόν, η ηθοποιός στο καστ της νέας ταινίας του Allen, είχε ήδη επιλεχθεί να πρωταγωνιστήσει σε μία ρομαντική ταινία, το “All I See Is You”, στην οποία θα υποδύεται μία νέα τυφλή γυναίκα που βρίσκει το φως της, με συμπρωταγωνιστή τον Jason Clarke. Αυτή η ταινία, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον Marc Foster, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία πρεμιέρας της.