Γιατί δεν είδαμε τον γκρι Hulk, στο Age of Ultron; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γιατί δεν είδαμε τον γκρι Hulk, στο Age of Ultron;

Ειδήσεις | 9-5-2015 |

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι το Age of Ultron, σκόπευε να μας παρουσιάσει μία άλλη οπτική, και σχεδόν έναν καινούριο χαρακτήρα.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να δούμε τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να γίνεται Grey Hulk και να χάσει εκείνη την ωραία πράσινη απόχρωση του.

Όπως είχαμε δει στα trailer, σε μία σκηνή ο Hulk χάνει τον έλεγχο και δημιουργεί χάος. Αυτό αναγκάζει τον Tony Stark (Robert Downey Jr.) να καλέσει τη Veronica, δηλαδή τη στολή του που μοιάζει με τον Hulk, για να τον σταματήσει.

Όπως ξέρουμε, ο Hulk δεν είναι πάντα τόσο ανυπότακτος και επικίνδυνος αλλά εδώ έρχεται ο παράγοντας Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) να παίξει με το μυαλό του. Και επειδή φτάνει σε άλλα επίπεδα θυμού, η Marvel ήθελε να τον μετατρέψει σε Grey Hulk. Αυτό δεν έγινε, για λόγους καθαρά ικανοποίησης του κοινού, με μόνη διαφορά την αλλαγή των ματιών του, για να φανεί το πότε είναι κάτω από την επιρροή της Scarlet.

Υπάρχει βέβαια και άλλος λόγος που δεν προχώρησαν σε αυτό. Ο Grey Hulk είναι η εκδοχή του Hulk, που έχει έλεγχο των αντιδράσεων του, και μπορεί να κάνει και διάλογο. Βλέπε δηλαδή έναν σωματώδη Banner. Αν οι fans έβλεπαν τον Γκρι, χωρίς αυτό το στοιχείο, τότε θα είχαμε προβλήματα.

Δεδομένου πάντως ότι ετοιμάζονται ταινίες για τον Hulk, ίσως να δούμε πολλές εκδοχές του ήρωα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,