Ένα πραγματικό σκάφος του Star Wars στο διάστημα με αντάλλαγμα, εισιτήρια για την πρεμιέρα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένα πραγματικό σκάφος του Star Wars στο διάστημα με αντάλλαγμα, εισιτήρια για την πρεμιέρα

Ειδήσεις | 2-5-2015 |

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Star Wars: The Force Awakens και την παγκόσμια πρεμιέρα του, αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της παραγωγής, αλλά 2 ερασιτέχνες αστρονόμοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τον σκηνοθέτη J.J. Abrams να τους τα δώσει νωρίτερα, στέλνοντας ένα σκάφος από την ταινία, το X-Wing, στο διάστημα.

Δείτε το trailer του Star Wars: The Force Awakens με την επιστροφή Harrison Ford και Τσούι

Οι Βρετανοί Matt Kingsnorth και Phil St. Pier έδεσαν μία ρέπλικα του X-Wing πάνω σε ένα μπαλόνι υπολογισμού καιρού, και το έστειλαν 118.000 πόδια στη ατμόσφαιρα, και φρόντισαν να το τραβήξουν και σε βίντεο. Το εγχείρημα τους πήρε περίπου 6 μήνες και τους κόστισε $1,850.

Για να πείσουν τον σκηνοθέτη πρόσθεσαν το ακόλουθο μήνυμα: “Μπορούμε να έχουμε 2 εισιτήρια για την πρεμιέρα…; Συνηθέστερα η απάντηση θα είναι όχι, οπότε σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε κάτι ασυνήθιστο. Ξέρουμε ότι σου αρέσουν τα πρακτικά εφέ και τα γυρίσματα σε πραγματικές τοποθεσίες. Και πραγματικά αγαπάμε τα X-Wings της νέας ταινίας οπότε…”

Δείτε επίσης: Αεροπλάνο στα χρώματα του Star Wars

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,