Έδιωξαν φεμινίστριες τον σκηνοθέτη Joss Whedon (Avengers) από το Twitter; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έδιωξαν φεμινίστριες τον σκηνοθέτη Joss Whedon (Avengers) από το Twitter;

Ειδήσεις | 8-5-2015 |

Ο σκηνοθέτης του “Age of Ultron”, Joss Whedon αρνείται ότι έκλεισε τον λογαριασμό του στο εξαιτίας “φεμινιστικής” κριτικής της ταινίας του, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς μπούρδες (ελεύθερη μετάφραση του “horseshit”).

Δείτε τι γράψαμε για το Avengers: Age of Ultron.

Σε δηλώσεις του στο BuzzFeed News, σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι “έφυγε” από το Twitter εξαιτίας φεμινιστικής κριτικής σχετικά με το πως παρουσιάστηκε η Black Widow (Scarlett Johansson) στην ταινία: “Πιστέψτε με, μου έχουν επιτεθεί φεμινίστριες από τη στιγμή που δημιούργησα τον λογαριασμό μου. Είναι κάτι που το συνήθισα. Κάθε ράτσα του φεμινισμού επιτίθεται σε άλλες ράτσες, και κάθε υπο-τμήμα του φιλελευθερισμού είναι απασχολημένο να επιτίθεται σε άλλα υπο-τμήματα του φιλελευθερισμού, γιατί, θεός φυλάξει, πρέπει όλοι να γίνουν ένα για να παλέψουν για τον ίδιο σκοπό.

Ο Whedon είπε ότι διέγραψε τον λογαριασμό του, για να εστιάσει σε εκείνον και την δημιουργικότητά του, μετά και το Age of Ultron: “Σκέφτηκα ‘Ένα Λεπτό, αν πρέπει να ξεκινήσω να γράφω πάλι, πρέπει να πάω σε ένα ήρεμο μέρος. Και τώρα είμαι πιο ήρεμος από ποτέ.”

Θα επιστρέψει όμως στο κοινωνικό δίκτυο; “Πέρασα πολύ ωραία, αλλά πρέπει να εστιάσω σε άλλα πράγματα. Το πραγματικό πρόβλημα είμαι εγώ. Το Twitter αποδείχθηκε κάτι πολύ εθιστικό, και αν είναι εκεί, θα το τσεκάρω. Όταν συνεχίζεις κάτι που δεν σου προσφέρει ευχαρίστηση, σημαίνει ότι έχεις εθιστεί. Είχα μία στιγμή κάθαρσης. Είπα ότι αν θέλω να κάνω πράγματα, χρειάζομαι να μην ελέγχω συνεχώς τα νέα και τα αστεία.”

Διαβάστε περισσότερα για: ,