Το Mexico υπολογίζει πως θα χάσει $24.000.000 από τον τελευταίο James Bond που θα γυριστεί εκεί - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Mexico υπολογίζει πως θα χάσει $24.000.000 από τον τελευταίο James Bond που θα γυριστεί εκεί

Ειδήσεις | 3-4-2015 |

Ένας οργανισμός επιχειρήσεων στο Μεξικό, υπολόγισε πως η πόλη θα χάσει πάνω από 24.000.000 δολάρια λόγω της τελευταίας ταινίας του πράκτορα 007, η οποία θα γυριστεί εκεί. Κυρίως οι εναρκτήριες σκηνές θα γυριστούν σε αυτή τη τοποθεσία και ο παραγωγός μιλά για τη μεγαλύτερη εισαγωγική σεκανς που έχουν κάνει μέχρι στιγμής σε όλες της ταινίες. Αυτή η σκηνή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μία μάχη σε ελικόπτερο αλλά και ένα ανθρωποκυνηγητό σε μία παρέλαση.

Ο λόγος που τα γυρίσματα θα επιδράσουν αρνητικά στην μεξικάνικη οικονομία βασίζεται στο γεγονός ότι το κλείσιμο πολλών δρόμων αλλά και των πεζόδρομων στην ιστορική πόλη, έχει άμεση επιρροή στη λειτουργία 6.627 επιχειρήσεων. Αυτές οι επιχειρήσεις πληρώνονται 130 δολάρια τη μέρα γι’αυτό το λόγο, όμως ισχυρίζονται πως αυτά τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη συνολική απώλεια των εισόδων τους.

Φαίνεται πάντως το σωματείο επιχειρηματιών της πόλης δεν έχει ληφθεί στα σοβαρά από τις αρχές. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό σας μεταδώσαμε πως η πόλη πλήρωσε πολλά για να διαφημιστεί, μέσω του Spectre. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Δείτε και πάλι το trailer του Spectre που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Δείτε επίσης και τα character posters του νέου Bond, εδώ. 

Διαβάστε περισσότερα για: ,