Το "House of Cards", επίσημα ετοιμάζεται για 4η σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “House of Cards”, επίσημα ετοιμάζεται για 4η σεζόν

TV, Ειδήσεις | 4-4-2015 |

Μπορεί να ήμασταν σίγουροι ότι η σειρά θα συνεχιστεί, ειδικά με τον τρόπο που τελείωσε η τρίτη σεζόν, αλλά επειδή έχουμε μάθει να μην είμαστε απολύτως σίγουροι για τίποτα, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, δεν γνωρίζαμε τίποτα για το μέλλον του Francis Underwood.

Την προηγούμενη εβδομάδα Netflix ανανέωσε για τέταρτη σεζόν το House of Cards, με την παραγωγή να ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι.

Και για όσους δεν το ξέρουν, στη σειρά πρωταγωνιστούν Kevin Spacey και Robin Wright σαν τους Francis και Claire Underwood, ένα δυναμικό ζευγάρι, μπλεγμένο στα γρανάζια της πολιτικής ζωής των Η.Π.Α. Τα πράγματα τα αφήσαμε με τον Francis να πλησιάζει στην ολοκλήρωση της πρώτης θητείας σαν Πρόεδρος των Η.Π.Α, θέση που του είχε ανατεθεί, και τώρα θέλει να βάλει κανονική υποψηφιότητα. Βέβαια δεν μείναμε μόνο εκεί. Συνέβη και κάτι ακόμα πιο σοβαρό. MEGA SUPER SPOILER ALERT, η Claire αποφάσισε να τον εγκαταλείψει.

Η σειρά έχει καταφέρει να είναι από τα δυνατότερα χαρτιά του Netflix, από την αρχή της. Για την πρώτη σεζόν κατάφερε να κερδίσει 3 βραβεία EMMY, συμπεριλαμβανομένου εκείνου της καλύτερης σκηνοθεσίας, για τον διευθυντή παραγωγής David Fincher. Η Wright κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της το 2014, και ο Spacey ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και SAG, νωρίτερα φέτος.

Ο Spacey είναι και στην διεύθυνση παραγωγής μαζί με τους Beau WillimonJoshua DonenEric RothDana BrunettiAndrew DaviesMichael Dobbs και Fincher

Διαβάστε περισσότερα για: