Θα κάνει εμφάνιση o Shrek στο «Puss in boots 2»; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα κάνει εμφάνιση o Shrek στο «Puss in boots 2»;

Ειδήσεις | 5-4-2015 |

Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις ταινίες Shrek θα γνωρίζετε πως στην δεύτερη ταινία του πράσινου μεγαλόσωμου ήρωα, εμφανίζεται και ο Γάτος Σπιρουνάτος. Σε μια ομολογουμένως επιτυχημένη εμφάνιση του Γάτου, που του πρόσφερε αργότερα και δική του ταινία και την τηλεοπτική του μεταφορά στο «The Adventures of Puss in Boots», φαίνεται πως θα ξαναδούμε τους δυο χαρακτήρες μαζί.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Antonio Banderas που χαρίζει την φωνή του για τον πρωταγωνιστή Γάτο, μιλώντας για την συμμετοχή του Shrek στην δεύτερη ταινία Puss in Boots, δήλωσε:

«Ακούγονται κάποιες φήμες πως γυρίσει ο Shrek. Αυτό θα ήταν τέλειο, ο Shrek να κάνει εμφάνιση στην δική μου ταινία. Θα το ήθελα αυτό.»

Τον Shrek έχουμε να δούμε επί σκηνής από το 2010, ενώ αν τελικά εμφανιστεί θα τον χαρίσει πιθανότατα την φωνή του για τον ρόλο, ο Mike Myers.

Η ταινία Puss in Boots 2: Nine Lives and 40 Thieves που τελείται υπό την παραγωγή της FOX, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια υπό εξέλιξη, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα και την ημερομηνία διανομής στους κινηματογράφους.

Ο Antonio Banderas σχετικά με την χρονοβόρα διαδικασία της δημιουργίας της ταινίας, τόνισε πως δεν είναι κάτι αφύσικο για ταινίες κινουμένων σχεδίων, αφού εργάζονται αρκετά άτομα πάνω στην παραγωγή και το σενάριο. Στο τέλος του χρόνου πιστεύει πως θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εγγραφές, ενώ δίνει ακόμα μερικά χρόνια για να τελειοποιηθεί πλήρως η ταινία και να βγει στους κινηματογράφους.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , ,