Θα δούμε τελικά το remake της ταινίας «She's All That»; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα δούμε τελικά το remake της ταινίας «She’s All That»;

Ειδήσεις | 10-4-2015 |

Η ρομαντική εφηβική ταινία «She’s All That» του 1999 φαίνεται πως βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για να ξεκινήσει ξανά.

Η ταινία αν πραγματοποιηθεί θα γίνει υπό τις ευλογίες των εταιριών παραγωγής The Weinstein Company και Miramax χωρίς να έχουμε ακόμα απάντηση από τις επίσημες σελίδες τους.

Την σκηνοθεσία φαίνεται θα ηγηθεί ο Kenny Leon (Steel Magnolias, A Raisin in the Sun) και παραγωγός θα είναι η Tonya Lewis Lee, σύζυγος του Spike Lee. Την δημιουργό γνωρίζουμε μέσα από δουλειά της στην τηλεταινία του 2013, The Watsons Go to Birmingham.

Το «She’s All That» που έκανε εισπράξεις 100 εκ. δολάρια και θα σου θυμίσει την αίγλη των 90’ς, την περίοδο που βγήκαν και άλλες διάσημες εφηβικές ταινίες όπως το 10 Things I Hate About You και το American Pie, φέρνει στο επίκεντρο την μελετηρή και ατημέλητη μαθήτρια Laney Boggs (Rachael Leigh Cook), όπου γίνεται το στοίχημα δυο αγοριών του σχολείου που είναι δημοφιλείς και κάνουν πλάκες. Ο ένας από αυτούς, ο Zack Siler (Freddie Prinze, Jr.) θα βαλθεί να την μετατρέψει στην ομορφότερη διαγωνιζόμενη για τον σχολικό χορό. Ο Zack όμως θα την ερωτευθεί και αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Dean Sampson (Paul Walker) που είχαν βάλει μαζί το στοίχημα. Στους ηθοποιούς συναντάμε επίσης τους: Usher, Matthew Lillard, Kieran Culkin.

Πάντως ο Freddie Prinze, Jr., πρωταγωνιστής της ταινίας του 1999, αφού ερωτήθηκε στο Twitter για το φημολογούμενο remake, απάντησε:

«Δύσκολη δουλειά για συγγραφείς με πρωτότυπα κείμενα.»

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , ,