Τα αυγά που "κυοφορούν" τα νέα του Jurassic World - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα αυγά που “κυοφορούν” τα νέα του Jurassic World

Ειδήσεις | 8-4-2015 |

Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν το καθολικό Πάσχα όποτε το μάρκετινγκ απαιτούσε ένα πασχαλινό αυγό αλλά στον κόσμο των δεινοσαύρων το αυγό αυτό θα είχε σχέση με τον Jeff Goldblum και ίσως μια σύντομη εμφάνιση του στο αναμενόμενο φιλμ του καλοκαιριού, το Jurassic World.

Η φωτογραφία δείχνει, σαφώς, ένα υπερμέγεθες αυγό που θα ανήκει σε κάποιο δεινόσαυρο όμως έχει πάνω του ένα QR κώδικα ο οποίος παραπέμπει σε ένα νέο στοιχείο για την ταινία.

CB1mSHyUoAAkluE

“Η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε. Καλό Πάσχα από το νησί Nublar” αναγράφεται στην παραπάνω φωτογραφία. Αν κάποιος χρησιμοποιώντας ένα smartphone σαρώσει τον QR κώδικα τότε θα βρεθεί σε μια άλλη φωτογραφία που δείχνει ένα βιβλίο με τον τίτλο “God creates dinosaurs” (Ο Θεός δημιουργεί τους δεινόσαυρους), ένα βιβλίο που “έχει γραφτεί” από τον δρ. Ian Malcolm, τον αξέχαστο ιδιοφυή και χαοτικό χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Goldblum στα προηγούμενα Jurassic.

_1428286966

Όλοι έχουμε δει το Jurassic Park και το όνομα του βιβλίου μας φέρνει στο νου κάποιες από τις ευφυείς ατάκες της ταινίας όπου ο Goldblum λέει: “Ο Θεός δημιουργεί τους δεινόσαυρους. Ο Θεός καταστρέφει τους δεινόσαυρους. Ο Θεός δημιουργεί τον άντρα. Ο άντρας καταστρέφει τον Θεό. Ο άντρας δημιουργεί τους δεινόσαυρους…” και τελειώνει τον συνειρμό του η Laura Dern ως δρ. Ellie Sattler αποστομώνοντας τον λέγοντας: “Οι δεινόσαυροι τρώνε τον άντρα. Η γυναίκα κληρονομεί τον πλανήτη.”

Δεδομένου ότι τέτοιες διαφημίσεις έχουν κάποιο μήνυμα, είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι ο Jeff Goldblum θα έχει κάποια εμφάνιση στην ταινία. Φυσικά, το νέο φιλμ θα επικεντρώνεται στους νέους χαρακτήρες που υποδύονται οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard και Vincent D’onofrio αλλά σίγουρα θα άρεσε σε όλους μια εμφάνιση του δρ. Ian Malcolm στο νησί Nublar, να περιφέρεται στα αξιοθέατα του θεματικού πάρκου. Λογικά, ο χαρακτήρας του θα ήταν τελείως αγχωμένος και έτοιμος για το οτιδήποτε να πάει εντελώς στραβά αφού τα έχει ξαναπεράσει. _98335_Medium

Με κάθε επιφύλαξη για την εμφάνιση ή όχι του ηθοποιού γιατί η αλήθεια είναι ότι το μάρκετινγκ κάνει τα πάντα για να κερδίσει θεατές. Απλά θα περιμένουμε την ταινία τον Ιούνιο για να δούμε. Εν αναμονή λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,