Ο Tom Cruise παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε στα γυρίσματα του "Mission: Impossible Rogue Nation" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Tom Cruise παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε στα γυρίσματα του “Mission: Impossible Rogue Nation”

Ειδήσεις | 28-4-2015 |

Είναι γνωστό ότι Tom Cruise θέλει να κάνει όλα τα κασκαντερικά του, μόνος τους.

Στην CinemaCon που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Las Vegas, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μία συγκεκριμένη επικίνδυνη σκηνή, με ένα αεροπλάνο τον έκανε να τρομάξει. Η σκηνή απαιτούσε από τον Cruise να κρεμαστεί από την μία πλευρά ενός AirBus, σε ύψος 5000 ποδών. “Όπως πάντα, κάνω τα πάντα για να διασκεδάσω το κοινό και να φέρω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ στις αίθουσες. Είναι ένας πιλότος, και πάντα ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα,” δήλωσε. 

Το συνεργείο προετοιμαζόταν για πολύ καιρό πριν το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής, κάνοντας διάφορα τεστ πριν. Ένα από αυτά ήθελε μία κούκλα στο πραγματικό μέγεθος του ηθοποιού, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα τεστ των αυτοκινήτων. 

Δείτε το trailer του νέου Mission Impossible

Οι Christopher McQuarrie, ο σκηνοθέτης, και Wade Eastwood, ο υπεύθυνος των επικίνδυνων σκηνών, δήλωσαν πως ο σκοπός τους ήταν να κάνουν μία ταινία, με την οποία το κοινό να μπορεί να συνδεθεί σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, όταν ο Cruise έπρεπε να φορέσει ένα ειδικό ζευγάρι γυαλιά για να προστατευτεί από την πίεση του αέρα, ο ίδιος αρνήθηκε και φόρεσε ειδικούς φακούς επαφής, γιατί πιστεύει ότι οι θεατές θα μπορούσαν να ταυτιστούν καλύτερα. 

Με τους Jeremy RennerVing Rhames και Simon Pegg να επιστρέφουν, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου. 

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,