Ο "σοκολατένιος" Benedict Cumberbatch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο “σοκολατένιος” Benedict Cumberbatch

Ειδήσεις | 3-4-2015 |

Λίγο πριν το καθολικό Πάσχα, μια ομάδα οκτώ γλυπτών και σοκολατοποιών συνεργάστηκαν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα φυσικού μεγέθους ομοίωμα του Benedict Cumberbatch από βέλγικη σοκολάτα!

Ο Chocobatch”, όπως ο ίδιος αποκαλείται χαϊδευτικά από τους δημιουργούς του, δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προώθησης μιας νέας δραματικής σειράς στο Drama Channel του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επιλέχθηκε ως πηγή έμπνευσης για το σοκολατένιο αυτό ομοίωμα μετά από μια εθνική δημοσκόπηση, που τον ανέδειξε ως τον πιο δημοφιλή δραματικό ηθοποιό της βρετανικής τηλεόρασης.

Για το νόστιμο αυτό άγαλμα χρειάστηκαν περίπου 500 μπάρες σοκολάτας και συνολικά 250 ώρες δουλειάς. Σε αντίθεση με τον γνήσιο Benedict Cumberbatch, ο Chocobatch είναι κούφιος και ζυγίζει λίγο περισσότερο από 30 κιλά. Σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς, το δυσκολότερο σημείο ήταν να αποτυπώσουν το χαρακτηριστικό βλέμμα του ηθοποιού αλλά και να αντισταθούν στο πειρασμό να μη δοκιμάσουν την υπέροχη σοκολάτα.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 3 Απριλίου στο “Westfield Stratford City” του ανατολικού Λονδίνου και οι δημιουργοί ευελπιστούν να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς θαυμαστές του Benedict.

Δείτε τα πάντα για τον Benedict Cumberbatch στο μεγάλο μας αφιέρωμα με ένα κλικ

showbiz-benedict-cumberbatch-chocolate-01