Ο σκηνοθέτης του Tomorrowland γράφει το σενάριο για το The Incredibles 2 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του Tomorrowland γράφει το σενάριο για το The Incredibles 2

Ειδήσεις | 14-4-2015 |

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Brad Bird, έστρεψε επιτέλους την προσοχή του στους Incredibles 2. Μόλις τελείωσε την σκηνοθεσία για το Tomorrowland, το φιλμ που προτίμησε έναντι του Star Wars: The Force Awakens, και μελετάει ήδη την επόμενη δημιουργία του. Φυσικά, είναι η επόμενη ταινία της Pixar για τους Incredibles και φαίνεται ότι επιτέλους ξεκίνησε. Ο ίδιος δήλωσε: “Μόλις ξεκίνησα να το γράφω όποτε θα δούμε πως θα πάει.”

Για μία ταινία της Pixar και τον Bird αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι ο Bird βοήθησε στην δημιουργία της ιδέας για το φιλμ από πριν και η ομάδα της Pixar σχεδίαζε και σφυρηλατούσε την ιστορία όλο αυτό το καιρό και τώρα μπαίνει και ο ίδιος ξανά μέσα στην ομάδα. Ή ότι όλα ξεκινάνε τώρα από το μηδέν. Δεδομένου την λειτουργία της Pixar μάλλον είναι η πρώτη περίπτωση. Όμως, δεν θα δούμε τους νέους Incredibles πριν από το 2018. Ίσως και αργότερα. 

Η πρώτη ταινία κέρδισε το όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της Pixar. Μία συνέχεια πάντα ήταν το ζητούμενο αλλά να συνεχιστεί η επιτυχία της πρώτης σε όλα τα επίπεδα.

Incredibles 2

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,