Ο Clint Manshell, στη μουσική του High-Rise - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Clint Manshell, στη μουσική του High-Rise

Ειδήσεις | 4-4-2015 |

Μέχρι στιγμής οτιδήποτε κι αν έχουμε ακούσει για το High-Rise, τη νέα ταινία του Ben Wheatley, η οποία είναι διασκευή της νουβέλας του J.G. Ballard, μας κάνει να θέλουμε να το δούμε πάση θυσία. Οι Tom Hiddleston και Luke Evans, ηγούνται το cast μίας πολεμικής ιστορίας, η οποία όμως συμβαίνει σε μία πολυτελή πολυκατοικία.

Οι κριτικές που έχει λάβει το πρώτο υλικό που προβλήθηκε στο Βερολίνο, θέλει τους πάντες να το λατρεύουν. Και τώρα έχουμε ακόμα έναν λόγο για να το περιμένουμε. Τη μουσική επένδυση της ταινίας θα υπογράφει ο Clint Mansell,  γνωστός από τις συνεργασίες του με τον Darren Aronofsky, βλ. Requiem for A Dream. 

Ο Manshell ευχαρίστησε το κοινό για τα καλά του λόγια, μέσω Twitter:

Το cast συμπληρώνουν Sienna Miller, Jeremy Irons, James Purefoy, Elisabeth Moss, Reece Shearsmith, Peter Ferdinando και Dan Renton Skinner. Η στενή συνεργάτης του Wheatley, και σύζυγός του, Amy Jump (Kill ListA Field in England) υπογράφει το σενάριο, και ο Jeremy Thomas (The Last EmperorOnly Lovers Left AliveThe Dreamers) κάνει την παραγωγή, για λογαριασμό της Recorded Picture Company.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες, τον ερχόμενο Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,