Μία τελευταία ευκαιρία να δείτε την Νορβηγία του Γιάννη Βεσλεμέ (δωρεάν) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μία τελευταία ευκαιρία να δείτε την Νορβηγία του Γιάννη Βεσλεμέ (δωρεάν)

Ειδήσεις | 9-4-2015 |

Η αυλή του Σπίτι Cocktail Bar μεταμορφώνεται για ακόμα μία φορά σε ένα ιδιότυπο κινηματογράφο και παρουσιάζει την πολυταξιδεμένη ταινία ανά τα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, “Νορβηγία”, του βραβευμένου Γιάννη Βεσλεμέ, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο. Αμέσως μετά την προβολή, τα decks του Σπίτι αναλαμβάνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, γνωστός στο ευρύ μουσικόφιλο κοινό και ως Felizol!

Η Νορβηγία είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη και μουσικοσυνθέτη Γιάννη Βεσλεμέ (a.k.a. Felizol). Ιδιότυπη και χειροποίητη, απολαυστική και αταξινόμητη, διαδραματίζεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80, εμπνέεται από τη new wave ελληνική σκηνή της ίδιας δεκαετίας (το τραγούδι “Η Νορβηγία Κατεβαίνει στη Μεσόγειο” των Χωρίς Περιδέραιο χαρακτηριστικό δείγμα). Μία ταινία που ξεναγεί τον θεατή στον φανταστικό μικρόκοσμο του δημιουργού της και βρίθει pop αναφορών.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο σαρωτικός Βαγγέλης Μουρίκης (Ζανό), ο οποίος συνοδεύεται από τη μοιραία παρουσία της Αλεξίας Καλτσίκη (Αλίκη), αλλά και τον Νορβηγό Daniel Bolda, τον Μάρκο Λεζέ, τον Βασίλη Καμίτση, τον Γιάννη Μποτσαντζόγλου και την υπέροχη Σόφη Ζαννίνου.

Όταν η νύχτα θα πέσει στην πόλη, ο Ζανό θα χορεύει στη μεγάλη οθόνη του Σπίτι Cocktail Bar.

Δευτέρα 20 Απριλίου
Σπίτι Cocktail Bar
(Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι)
Ώρα προβολής: 22.00
Είσοδος Ελεύθερη