Κινηματογραφικός Οργασμός στο Ταινιόραμα στο Άστυ για ακόμη μια χρονιά: το πρόγραμμα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κινηματογραφικός Οργασμός στο Ταινιόραμα στο Άστυ για ακόμη μια χρονιά: το πρόγραμμα

Προβολές | 9-4-2015 |

Όπως και προηγούμενες χρονιές το Ταινιόραμα στον κινηματογράφο Άστυ, επιστρέφει για να μας χαρίσει 168 ταινίες σε 56 μέρες. Μέσα σε 8 εβδομάδες, κάθε μέρα θα έχουμε 3 προβολές ταινιών νέων αλλά και παλιών που πολλοί σινεφίλ θέλουμε να τις δούμε και πάλι στην μεγάλη οθόνη.

«Στην εποχή των μπλοκμπάστερ και της ψηφιακής προβολής, η σινεφιλία και η αγάπη του κινηματογραφικού θεατή για το σελιλόιντ κρατιούνται σταθερά ψηλά χάρη σε θεσμούς όπως το Ταινιόραμα. Για μια ακόμη χρονιά, η γιορτή του σινεφίλ στο Αστυ επιμένει και υποδέχεται το καλοκαίρι πολύ πιο ανανεωμένη με σπάνιες ταινίες και άπαιχτα αριστουργήματα.» γράφουν οι διοργανωτές αδερφοί Στεργιάκη.

Το πρόγραμμα περιέχει αφιερώματα σε Hitchcock, Polanski, Fassbinder, Bergman, Pazolini, Wenders, Marion Cotillard, Almodovar, Trier (ναι θα έχει και Nymphomaniac), Roy Anderson, καθώς και αφιερώματα σε χώρες όπως το Ιράν, η Σερβία, η Κορέα, αλλά και αφιερώματα σε κωμωδίες.

Ένα πρόγραμμα πραγματικό διαμάντι… Πριν το δείτε ολόκληρο παρακάτω να επισημάνουμε ότι το Ταινιόραμα θα διεξαχθεί στον Κινηματογράφο Άστυ, από 14 Μαΐου μέχρι και 8 Ιουλίου. Οι τρεις ημερήσιες προβολές κοστίζουν 7 ευρώ ενώ διατίθεται και κάρτα για όλη τη διάρκεια του Ταινιοράματος με 45 ευρώ. Το φοιτητικό, ανέργων και άνω των 65 ετών εισιτήριο είναι 6 ευρώ.