Και η «Mulan» γίνεται το επόμενο live-action φιλμ της Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η «Mulan» γίνεται το επόμενο live-action φιλμ της Disney

Ειδήσεις | 2-4-2015 |

Οι θαυμαστές της δυναμικής ηρωίδας της Disney, Mulan μπορούν να έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται, αφού η μαχητική Κινέζα πρωταγωνίστρια θα επιστρέψει στην αίγλη της Disney, ύστερα από την αποτύπωση του 1998, αυτή την φορά σε live-action μορφή.

Διεθνείς πηγές αναφέρουν πως η Mulan έχει «βρει» ήδη το σενάριο της στα πρόσωπα των Elizabeth Martin και Lauren Hynek, ενώ παραγωγοί ορίστηκαν οι Bender και J.C. Spink (We’re the Millers).

Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πολλά σχετικά με την επερχόμενη ταινία, ακούγεται πως το σενάριο της επερχόμενης ταινίας, θα πλησιάζει περισσότερο την αυθεντική μορφή της ιστορίας της Mulan και όχι την αποτύπωση της Disney του 1998. Με γνώμονα αυτό μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε κάτι διαφορετικό και ανυπομονούμε για το πώς θα αποτυπωθεί σε live-action μορφή.

Στην ιστορία της Disney, η Mulan είναι μια δυναμική πριγκίπισσα που πάντα ένιωθε πως δεν ταιριάζει τόσο στην βασιλική αίγλη της καθημερινότητας της. Μια μέρα και ενώ ο πατέρας της, ο βασιλιάς, καλείται να πάει σε πόλεμο, εκείνη ντύνεται ανδρικά και πάει να πολεμήσει στο πλευρό της Κινέζων στρατιωτών του τόπου της. Με την βοήθεια του μικροσκοπικού δράκου, του καλύτερου της φίλου, η Mulan αντεπιτίθεται στους Huns και μεταμορφώνεται σε μια εκκεντρική ηρωίδα του στρατού κερδίζοντας παράλληλα την καρδιά του εκλεκτού της, του αρχηγού του στρατού.

Η Mulan είναι επίσης μια από τις πιο γνωστές ταινίες της Disney, όπου έχει κάνει σημαντικές εισπράξεις. Παρότι βέβαια δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες δοξασμένες ταινίες του οίκου της ψυχαγωγίας, όπως «Ο Βασιλιάς των λιονταριών», «Η πεντάμορφη και το τέρας», και «Σταχτοπούτα» θα είναι σίγουρα μια ακόμα live-action παραγωγή που θα προσελκύσει το κοινό εντός και εκτός αίθουσας.

Τέλος, άλλα live-actions παραμύθια σε εξέλιξη: «Ντάμπο το ελεφαντάκι» και «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».. Αναμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,