Η Wonder Woman, ξέμεινε από σκηνοθέτη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Wonder Woman, ξέμεινε από σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 15-4-2015 |

Η Michelle MacLaren αποσύρθηκε από την σκηνοθετική καρέκλα της Wonder Woman, με την δικαιολογία (τι άλλο;) των καλλιτεχνικών διαφωνιών ανάμεσα σε εκείνη και την παραγωγή.

Η Warner Bros. δήλωσε σε ανακοίνωση:”Δεδομένης της καλλιτεχνικής διαφωνίας, Warner Bros.και Michelle MacLaren αποφάσισαν να μην συνεχίζουν τα σχέδια τους για  την δημιουργία της Wonder Woman together.”

Ενώ οι ακριβείς διαφορές που οδήγησαν στο διαζύγιο δεν έχουν γνωστοποιηθεί, την ίδια στιγμή μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του σινεμά είναι έτοιμη να γραφτεί.

Το 2011 η  Marvel και η σκηνοθέτης Patty Jenkins σταμάτησαν την συνεργασία τους, ενώ η Jenkins ετοιμαζόταν να σκηνοθετήσει το Thor 2, και να γίνει η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης της Marvel. Η ταινία μετονομάστηκε σε Thor: The Dark World, και απέκτησε άντρα σκηνοθέτη, τον Alan Taylor. Μετά την την απομάκρυνση της MacLaren προκύπτει το ερώτημα: Θα υπάρξει ποτέ γυναίκα σκηνοθέτης σε ηρωικό blockbuster;

Η MacLaren, είναι μία από τις πιο έμπειρες δημιουργούς τηλεοπτικών σειρών, και θα έκανε την πρώτη της ταινία με την Wonder Woman. Στο βιογραφικό της συγκαταλέγονται επεισόδια από  Breaking BadThe Walking DeadGame of Thrones και πιο πρόσφατα το Better Call Saul.

Η MacLaren προσελήφθη τον προηγούμενο Νοέμβριο, με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot. Η ανακοίνωση ήρθε μετά από μήνες έρευνας από την Warner, και όλοι πανηγύρισαν για το γεγονός ότι επιτέλους θα δούμε γυναίκα σε αυτή τη θέση.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα αλλοιωθούν τα σχέδια εξόδου της ταινίας, την οποία και περιμένουμε το 2017.

michelle_maclaren

Διαβάστε περισσότερα για: