Η βιογραφία του ράπερ Tupac, καθυστερεί για ακόμα μία φορά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βιογραφία του ράπερ Tupac, καθυστερεί για ακόμα μία φορά

Ειδήσεις | 4-4-2015 |

Ο σκηνοθέτης John Singleton δήλωσε ότι η πολυαναμενόμενη βιογραφία του μουσικού Tupac Shakur, “παγώνει” από πλευράς του, τουλάχιστον προς το παρόν: “Τοποθετώ την ανάμειξή μου στον πάγο αυτή τη στιγμή, επειδή πρέπει να σκεφτούμε πως θα λύσουμε κάποια πράγματα,” δήλωσε σε συνέντευξή του. “Έχω ένα σενάριο και τις ευλογίες της οικογένειάς του. Θα δούμε. Πρέπει να γίνει σωστά.” Η παραγωγή της ταινίας ήταν να ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο σκηνοθέτης, του οποίου η φιλμογραφία περιλαμβάνει τα Boyz N the Hood και το Poetic Justice, με πρωταγωνιστή τον Shakur, δεν ανάφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβολή της παραγωγής, τονίζοντας μόνο ότι βρήκε το εγχείρημα να του προκαλεί κάποιο φόβο, προσθέτοντας ότι έχει κάποιους στο μυαλό του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς ακόμα να έχει κάνει επίσημη πρόταση σε κανέναν.

Επίσης δήλωσε: “Νομίζω ότι η ταινία δεν θα είναι καλή, εκτός κι αν προσβάλει κάποιους. Όταν κάνω τις ταινίες μου, είναι μόνο η φωνή μου. Οπότε δεν μπορώ να ακούω τι προτείνει ο ένας και ο άλλος. Οπότε θα σταματήσουμε προς το παρόν, μέχρι να γίνει σωστά. Αν κάποιος άλλος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Σκοπός είναι να κάνουμε κάτι που θα υμνεί την κληρονομιά του Pac.”

Οι κληρονόμοι του μουσικού, πρόσφατα έδωσαν τα δικαιώματα διαχείρισης της κληρονομιάς του, στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα αντίστοιχα δικαιώματα των Janis Joplin και Michael Jackson.

O Tupac Shakur ήταν ράπερ και ηθοποιός, με μεγάλο αγώνα υπέρ του κοινωνικού ακτιβισμού. Δολοφονήθηκε το 1996, σε ηλικία 25 ετών, με τις αρχές να μην έχουν εξιχνιάσει ακόμα την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα για: ,