Η Sandra Bullock έχει panic room στο σπίτι της και το χρησιμοποίησε για να σωθεί από εισβολέα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sandra Bullock έχει panic room στο σπίτι της και το χρησιμοποίησε για να σωθεί από εισβολέα

Ειδήσεις | 15-4-2015 |

Ένας άντρας που κατηγορείται ότι διέρρηξε το σπίτι της Sandra Bullock ενώ αυτή κρύφτηκε στην ντουλάπα και κάλεσε την αστυνομία είναι η περίληψη της υπόθεσης για την οποία θα γίνει δίκη εναντίον του. Υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Joshua James Corbett παρακολουθούσε την βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό, διέρρηξε το σπίτι της και είχε στην κατοχή του ένα μικρό οπλοστάσιο με παράνομα όπλα, σύμφωνα με το δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός τρομοκρατημένη κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι βλέπει έναν άντρα μέσα στο σπίτι της και ότι κινδυνεύει. “Είμαι στην ντουλάπα μου, έχει πόρτα ασφαλείας, είμαι κλειδωμένη μέσα τώρα” ήταν τα ακριβή λόγια της όπως καταγράφτηκαν από την υπηρεσία άμεσης δράσης.


Ο δράστης κρατούσε ένα μαύρο notebook και ένα δισέλιδο γράμμα για την ηθοποιό καθώς και φωτογραφίες της όταν συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα αστυνομικού είπε: “Με συγχωρείς, σε αγαπάω Sandy”. Ο δικηγόρος του δράστη επιχειρηματολόγησε ανεπιτυχώς ότι ο πελάτης του πάσχει από συναισθηματικές παραισθήσεις και νόμιζε ότι είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και απλά ήθελε να της παραδώσει ένα ερωτικό γράμμα. Ο δικηγόρος είπε ότι στο ερωτικό γράμμα δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό απλά είναι μια έκφραση αγάπης και θαυμασμού.

Η έρευνα της αστυνομίας φέρεται να τοποθετεί τον δράστη στην περιοχή του σπιτιού της Bullock για τρεις συνεχόμενες νύχτες και να εισβάλει σε αυτό μέσα στην νύχτα με σαφείς ενδείξεις επιθετικότητας. Τα στοιχεία άλλωστε από το notebook αλλά και το φωτογραφικό υλικό μαρτυρούν και σεξουαλικά κίνητρα.

“Είσαι τόσο καυτή και έξυπνη, ευλύγιστη και ορθοκαμωμένη” γράφει στον υπολογιστή του ο δράστης και ακολουθεί ένα σεξουαλικό σχόλιο. Ο δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του δικηγόρου ότι ο δράστης είχε βλέψεις για να παντρευτεί την ηθοποιό με σαρκασμό μέσα στην αίθουσα. Ο δράστης έχει επίσης κατηγορίες για οπλοκατοχή αλλά όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι της Bullock ήταν άοπλος. Η εγγύηση του έχει οριστεί στα 2 εκατομμύρια δολάρια και η τελική φάση της δίκης θα γίνει στις 23 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για: