Οι πρώτες εικόνες του animation της Anne Frank από τον Ari Folman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρώτες εικόνες του animation της Anne Frank από τον Ari Folman

Ειδήσεις | 2-4-2015 |

Ο πρωτοπόρος ισραηλινός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Ari Folman (“Waltz With Bashir”), αποκάλυψε τις πρώτες δοκιμαστικές εικόνες από τη νέα μεγάλου μήκους animation ταινία του, βασισμένη στη ζωή της Άννας Φρανκ, όπου φαίνεται να συνδυάζεται το παραδοσιακό animation με το stop-motion animation (μαριονέτες).

Ο Folman, που διαπραγματεύτηκε τα παγκόσμια δικαιώματα για την ιστορία της Άννας Φρανκ από το μουσείο Άννα Φρανκ στο Άμστερνταμ, συνεργάζεται με το Βρετανό μαριονετίστα Andy Gent (“Frankenweenie”,”Fantastic Mr. Fox”) και τον Ισραηλινό σχεδιαστή David Polansky, για να δημιουργήσουν τον σουρεαλιστικό κόσμο της ταινίας.

Το σενάριο του Folman εστιάζεται κυρίως στην Kitty, το φανταστικό πρόσωπο που αναφέρει στο ημερολόγιο της η Άννας Φρανκ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ταινία είναι μία συμπαραγωγή μεταξύ Βελγίου και Ισραήλ, που ξεκίνησε τα γυρίσματά της το χειμώνα του 2014 και πιθανόν θα χρειαστεί πολύ χρόνο να ολοκληρωθεί, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας του stop-motion animation.

anne_frank5anne-frank-film-04anne-frank-film-05_0anne-frank-film-01anne-frank-film-07