Η Kristen Stewart στη νέα ταινία του Ang Lee, "Billy Lynn’s Long Halftime Walk" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kristen Stewart στη νέα ταινία του Ang Lee, “Billy Lynn’s Long Halftime Walk”

Ειδήσεις | 3-4-2015 |

Μπορεί για εσάς να είναι μόνο η Bella από το Twilight, αλλά η Kristen Stewart έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να επιβιώσει και εκτός του βαμπιρικού franchise. Απόδειξη, ότι έγινε η πρώτη Αμερικανίδα ηθοποιός που κατάφερε να πάρει βραβεία Cesar, για τη συμμετοχή του στο Clouds of Sils Maria, στο πλευρό της Juliette Binoche.

Ανακοινώθηκε λοιπόν, ότι θα είναι στο cast της επόμενης ταινίας του Ang Lee, στη διασκευή της νουβέλας του Ben Fountain, για τον πόλεμο του Ιράκ, Billy Lynn’s Long Halftime Walk, μαζί με τους Steve MartinGarrett Hedlund, και Joe Alwyn. 

Η νουβέλα του Fountain επικεντρώνεται σε ένα 19 ετών στρατιώτη από το Τέξας, ονόματι Billy Lynn (Alwyn) ο οποίος επέζησε του πολέμου το 2005. Εκείνος, και η υπόλοιπη ομάδα του έγιναν γνωστοί στις Η.Π.Α. όταν προβλήθηκε υλικό που είχαν τραβήξει οι ίδιοι μέσα από τις μάχες.

 Η Stewart θα ενσαρκώσει την Kathryn, την μεγαλύτερη αδερφή του Billy. Στο βιβλίο είναι συμπληρωματικός χαρακτήρας, αλλά πολύ σημαντικός. Ο Hedlund (τον οποίο τον είδαμε πάλι με την Stewart στο On the Road) θα παίξει τον αρχηγό της ομάδας Bravo, Sergeant Dime. Ο ρόλος του Martin δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, αλλά η πιθανότητες λένε ότι θα ενσαρκώσει έναν παραγωγό που θέλει να κάνει την ιστορία τους ταινία.

Η νουβέλα έχει χαρακτηριστεί ξεκαρδιστική, συγκινητική και διεισδυτική, και ουσιαστικά εξετάζει τη μοντέρνα σχέση ανάμεσα στη σύγχρονη Αμερικανική κοινωνία και στους νεαρούς άντρες και γυναίκες που πηγαίνουν στον πόλεμο. Δεδομένης της δυναμικής του Lee ίσως δούμε ένα ασυνήθιστο πολεμικό δράμα.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πότε θα βγει στις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,