Η Coca-Cola γιορτάζει με ντοκιμαντέρ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Coca-Cola γιορτάζει με ντοκιμαντέρ

Ειδήσεις | 17-4-2015 |

Στην επέτειο των 100 χρόνων από την κυκλοφορία του, το μπουκάλι της Coca-Cola αποκτά το δικό του ντοκιμαντέρ. Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία του Matthew Miele, Quixotic Endeavors, ο οποίος σε συνεργασία με τον Justin Bare θα σκηνοθετήσει το φιλμ. Το projectέχει ήδη εγκριθεί από την Coca-Cola Company, και θα εστιάσει στην εξέλιξη του θρυλικού μπουκαλιού, στις μεταμορφώσεις του από το 1915 έως σήμερα, στην παρουσία του στο χώρο της τέχνης και στη μεγάλη του επιρροή στο σινεμά, στην popart, στη μόδα, στη μουσική, σε καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, στον επιχειρηματικό κλάδο, στη διαφήμηση.

«Όταν κρατάω ένα μπουκάλι Coca-Cola και ρωτάω “πρόκειται για τέχνη ή για διαφήμιση;”, η απάντηση είναι “και τα δύο”, κι αυτό από μόνο του στήνει το σκηνικό για μια ενδιαφέρουσα αφήγηση», λέει ο Miele, που σκοπεύει να συμπεριλάβει πληθώρα συνεντεύξεων με διάσημες προσωπικότητες από διάφορους χώρους.

Ο αντιπρόεδρος της μεγάλης εταιρείας, Katie Bayne, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουν να δώσουν πρόσβαση στην Quixotic, στις διάφορες ιστορίες της Coca-Cola, κάποιες πασίγνωστες, κάποιες άλλες άγνωστες ακόμη, για τη δημιουργία του πρωτότυπου αυτού ντοκιμαντέρ.

Προφανώς, ακόμα δεν υπάρχει εταιρεία διανομής. Παρ’όλα αυτά, η κυκλοφορία του φιλμ τοποθετείται το Νοέμβριο, συχρονισμένη με την επίσημη κυκλοφορία της πατέντας του μπουκαλιού για το 2015.