Ετοιμαστείτε για "Οδύσσεια" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμαστείτε για “Οδύσσεια”

Ειδήσεις | 11-4-2015 |

Τον ερχόμενο Νοέμβριο με το The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, η Lionsgate τελειώνει με το franchise, οπότε προς αναζήτηση του next best thing, αποφάσισε να δημιουργήσει σε επικές διαστάσεις την δική μας Οδύσσεια. Για αυτόν τον σκοπό, Francis Lawrence στη σκηνοθεσία, Peter Craig στο σενάριο, και Nina Jacobson στην παραγωγή. Ο Lawrence έχει σκηνοθετήσει τα 3 από τα 4 Hunger Games films, ο Craig συμμετείχε στο σενάριο των δύο Mockingjay, και η Jacobson με την εταιρεία της “Color Force” βρίσκονται στην παραγωγή από την αρχή της τριλογίας. Ο Lawrence έχει επίσης σκηνοθετήσει το I Am Legend και ο Craig είχε γράψει το σενάριο του The Town με τον Ben Affleck.

Η Lionsgate έχει πάντως επισπεύσει την παραγωγή. Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μόλις ολοκληρωθεί το promo του Mockingjay – Part 2. 

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την ιστορία ούτε κινηματογραφικά ούτε τηλεοπτικά. Ο Kirk Douglas το 1954 πρωταγωνιστούσε στο Ulysses, και ταινίες όπως το Tim-Burton-ικό Big Fish αλλά και η ταινία των Joel και Ethan Coen, O Brother, Where Are Thou, φαίνεται να έχουν εμπνευστεί από το Ομηρικό Έπος.

Διαβάστε περισσότερα για: