Δείτε πως άλλαξαν μέχρι σήμερα οι τίτλοι αρχής ταινιών της Disney και της Dreamworks - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δείτε πως άλλαξαν μέχρι σήμερα οι τίτλοι αρχής ταινιών της Disney και της Dreamworks

Αφιερώματα | 6-4-2015 |

Οι αγαπημένοι τίτλοι αρχής από ταινίες του οίκου της Disney και της Dreamworks, έχουν αγαπηθεί σε βάθος χρόνου. Τα φαντασμαγορικά σχέδια και χρώματα που προκύπτουν από την εξέλιξη της τεχνολογίας παρουσιάζονται σε ένα βίντεο που έφτιαξε ο Ethan Jones.

Disney

Ο πρώτος τίτλος αρχής με την επωνυμία της Disney, είδε το φως το 1985, στην ταινία «The Black Cauldron» παρουσιάζοντας ένα μεγαλόπρεπο κάστρο και που αστράφτει με ημικύκλιο της πορείας του φωτός. Από τότε μέχρι σήμερα, το logo έχει υποστεί αρκετές όμορφες αλλαγές προσαρμοσμένες πάντοτε στην εκάστοτε ταινία με τα ανάλογα χρώματα και έννοιες του.

Απολαύστε την ιστορική διαδρομή από το «The Black Cauldron» μέχρι το μιούζικαλ «Into The Woods»..!

dreamworks

Από την άλλη μεριά, η εταιρία παραγωγής Dreamworks, με φόντο την δύναμη του φεγγαριού στα όνειρα, παρουσιάζει μια ανθρώπινη μορφή που ψαρεύει κάτω στα σύννεφα. Κάτω από τον τίτλο, στο logo κοσμεί το «Animation SKG», όπου SKG είναι τα αρχικά των δημιουργών της εταιρίας, Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg και David Geffen. Σε αντίθεση με τους τίτλους αρχής της Disney, η Dreamworks ουσιαστικά κάνει την διαφορά στους ήχους που ακούγονται στο ενδιάμεσο και όχι τόσο στα σχέδια εντός του σχεδίου.

Περιηγηθείτε στην πρώτη ταινία των Dreamworks, «The Peacemaker» του 1997 μέχρι το πρόσφατο «Mr. Peabody & Sherman».

Μακάρι να υπήρχε τρόπο να είχαν συμπεριληφθεί και στις δυο περιπτώσεις των βίντεο και οι δημιουργίες των ταινιών του 2015. Ίσως αργότερα, ο δημιουργός να μας χαρίσει και αυτούς τους τίτλους στο υλικό του.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,