Ακόμα μία γυναίκα πρωταγωνίστρια, για την Reese Witherspoon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακόμα μία γυναίκα πρωταγωνίστρια, για την Reese Witherspoon

Ειδήσεις | 14-4-2015 |

H Lionsgate απέκτησε τα δικαιώματα της νουβέλας Luckiest Girl Alive, με τις Reese Witherspoon και Bruna Papandrea αναλαμβάνουν την παραγωγή για την εταιρεία τους, Pacific Standard.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε από τον Erik Feig, πρόεδρο της Lionsgate. Η νουβέλα της Jessica Knoll, η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο, επικεντρώνεται στην Ani FaNelli, μία 28χρονη Νεοϋορκέζα η οποία παρά την εικόνα της ανεξάρτητης και δυναμικής γυναίκας που τα έχει όλα, προσπαθεί πάνω από όλα να κρύψει το γεγονός ότι είναι ευάλωτη.

Όταν ένα σκοτεινό τραύμα έρχεται στην επιφάνεια, η FaNellei έχει μία ευκαιρία να αντιμετωπίσει το πιο σοκαριστικό της μυστικό από όλα, αλλά όχι χωρίς να αποκαλύψη την πραγματικότητα για τη ζωή της. “Είναι ένα από τα σπάνια βιβλία που εμφανίζονται μία στις τόσες και απλά δεν μπορείς να σταματήσεις,” δήλωσε ο Feig.

Η υπόθεση του Luckiest Girl Alive σε συνδυασμό με την γυναίκα πρωταγωνίστριά του, θα ακολουθήσει την λογική της Pacific Standard, για δυναμικέ γυναικείες ερμηνείες και ιστορίες, ειδικά μετά τα Wild και Gone Girl.  “Έχω μία σπουδαία συνεργάτιδα, και τα πρώτα 2 πράγματα που της έστειλα ήταν τα Gone Girl και Wild. Και ήταν και τα πρώτα βιβλία που αγαπήσαμε,” δήλωσε η Witherspoon στο Hollywood Reporter. 

Διαβάστε περισσότερα για: ,