5 βιογραφικές ταινίες (που αν υπήρχαν) θα ταίριαζαν απόλυτα στον Cumberbatch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

5 βιογραφικές ταινίες (που αν υπήρχαν) θα ταίριαζαν απόλυτα στον Cumberbatch

Απόψεις | 9-4-2015 |

Ας πούμε απλά ότι ο Benedict Cumberbatch έχει σίγουρα ένα χάρισμα (και ποιό είναι αυτό;) να ζωντανεύει την ιστορία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός ως Σέρλοκ, έχει παίξει ουκ ολίγους πραγματικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των (πάρτε μια ανάσα!) Stephen Hawking σε μια ταινία του BBC το 2004, τον William Pitt The Younger το 2006 στην ανεξάρτητη ταινία Amazing Grace, τον William Carey στην ταινία The Other Boleyn Girl, τον Julian Assange στο The Fifth Estate και τώρα τον Alan Turing στο Imitation Game, που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Δείτε το αφιέρωμα του Cinefreaks για τον Benedict Cumberbatch και την καριέρα του.

Δείτε την τύχη που είχε ο σοκολατένιος Cumberbatch.

Γι’ αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να σταματήσει σε αυτούς. Έτσι λοιπόν, εδώ έχουμε πέντε  διάσημους, για τους οποίους οι ταινίες σχετικά με τη ζωής τους βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της παραγωγής και στις οποίες ο Benedict θα ήταν ιδανικός. Δείτε τη λίστα που έφτιαξε το Hollywood Reporter:

J.R.R. Tolkien

John-Ronald-Reuel-Tolkien-10

Αν εξαιρέσουμε τα μαλλιά,ο Cumberbatch μοιάζει αρκετά στο συγγραφέα του Lord Of The Rings. Συν τοις άλλοις, ο ηθοποιός γνωρίζει ήδη πολλά για τον Tolkien, δεδομένου ότι παίζει και στα Hobbit.

Charles Lindbergh

Το αστέρι της σειράς Serlock θα μπορούσε πολύ πετυχημένα να ενσαρκώσει τον Lindbergh, κάτι το οποίο θα αποτελούσε πολύ ευχάριστη είδηση για τον Dustin Lance Black , ο οποίος έχει δουλέψει πάνω σε ένα σενάριο για τον αεροπόρο.

Edgar Allan Poe

1000509261001_1581170513001_Bio-Biography-Edgar-Allen-Poe-LF-FIX

Ο ηθοποιός φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα σε ταινίες εποχής και την ταραγμένη προσωπικότητα του Poe θα μπορούσε να την ενσαρκώσει καλά.Ο Sylvester Stallone προσπαθεί εδώ και χρόνια να πάρει το σενάριο του για το φημισμένο ποιητή.

Johnny Carson

Ο Cumberbatch έχει ένα μείγμα ‘ανοησίας’ και θλίψης γι’ αυτό θα ήταν αρκετά ταιριαστός για να παίξει τον εκλιπόντα παρουσιαστή talk show.

Mr. Rogers

Ο ηθοποιός θα μπορούσε επίσης να υποδυθεί πολύ καλά τον Jim Henson αλλά ο Fred Rogers  φαίνεται σαν πιο ασφαλής  επιλογή, επειδή είμαστε σίγουροι ότι ο Cumberbatch μπορεί να φορέσει cardigan όπως κανείς άλλος.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,