Το πολιτικό θρίλερ του Spierlberg, έχει (επιτέλους) τίτλο, και συνθέτη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πολιτικό θρίλερ του Spierlberg, έχει (επιτέλους) τίτλο, και συνθέτη

Ειδήσεις | 19-3-2015 |

Ο Steven Spielberg αποφάσισε να γυρίσει το πολιτικό/δικαστικό του θρίλερ για τον Ψυχρό Πόλεμο, στην Ευρώπη, στο οποίο έδωσε επιτέλους τίτλο. Το “Bridge of Spies,” μία συμπαραγωγή των DreamWorks Pictures και Fox 2000, θα έχει πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Την διανομή στις Η.Π.Α έχει αναλάβει η Disney, με σκοπό να βγάλει την ταινία κοντά στα Χριστούγεννα, και η FOX για όλη την υπόλοιπη επικράτεια.

Η έκπληξη βέβαια είναι ότι ο μόνιμος συνεργάτης του σκηνοθέτη, σε ό,τι αφορά τη μουσική, ο συνθέτης John Williams, δεν θα είναι υπεύθυνος της μουσικής, και αντ’ αυτού την μουσική θα υπογράφει ο βετεράνος της DreamWorks, Thomas Newman (“The Help,” ‘American Beauty”). Ο Williams θα συνεργαστεί με τον Spielberg στην επόμενη ταινία του, “The BFG,” που θα ξεκινήσει γυρίσματα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το ιστορικό δράμα “Bridge of Spies” αφηγείται την ιστορία ενός δικηγόρου από το Brooklyn, του James Donovan (Hanks), ο οποίος θα εμπλακεί στην καρδιά του Ψυχρού Πολέμου, όταν η CIA τον στρατολογεί για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση ενός Αμερικάνου πιλότου, από τις ρωσικές αρχές. Πρόκειται για πραγματική ιστορία,με το σενάριο να υπογράφουν οι Matt Charman (“Suite Francaise”) και Ethan & Joel Coen (“No Country for Old Men,” “Fargo”).

Το cast συμπληρώνουν οι Mark Rylance (“Twelfth Night,” “Jerusalem,” “Boeing Boeing”), Scott Shepherd (“Side Effects”), Amy Ryan (“Birdman,” “Gone Baby Gone”), Sebastian Koch (“A Good Day to Die Hard”), και Alan Alda (“M*A*S*H,” “The Aviator”).

Διαβάστε περισσότερα για: , ,