Το Μεξικό πληρώνει το "Spectre", για να αλλάξει την εικόνα του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Μεξικό πληρώνει το “Spectre”, για να αλλάξει την εικόνα του

Ειδήσεις | 16-3-2015 |

Η εμπορία ναρκωτικών στο Μεξικό έχει κάνει κακό στην εικόνα της χώρας, αλλά ο 007 είναι εδώ για να ανατρέψει το κλίμα.

Οι MGM και Sony, οι εταιρείες παραγωγής πίσω από το επερχόμενο Spectre, θα δεχτούν το πόσο των $20 εκατομμυρίων, για να υπάρξουν σεναριακές αλλαγές που θα δείξουν την καλή πλευρά της χώρας.

Με γυρίσματα αυτό το μήνα στο Μεξικό, η παραγωγή θα δεχτεί αρχικά $14 εκατομμύρια, για τις σεναριακές αλλαγές, αλλά το ποσό θα φτάσει τα 20, αν οι σεναριογράφοι δείξουν την μοντέρνα πλευρά του κράτους, όπως τα κτίριά της, αλλά υπάρχει ακόμα και κάτι άλλο που πρέπει να γίνει για να πάρουν τα λεφτά. Κανείς από τους κακούς χαρακτήρες, δεν πρέπει να είναι Μεξικανός.

Και πως τα μάθαμε όλα αυτά; Μα φυσικά από το σκάνδαλο υποκλοπών της Sony, με αυτό να είναι από τα τελευταία νέα. Σε μία λοιπόν μυστική επιστολή προς τον πρόεδρο της MGM, Jonathan Glickman, αναφέρονται πέρα από τα παραπάνω και κάποιες ακόμα πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές. Μία από αυτές ζητήθηκε να είναι η αλλαγή σε έναν στόχο εκτέλεσης. Από τον δήμαρχο της πόλης του Μεξικό, στον πρέσβη. Επίσης, η αστυνομία της πόλης να μετονομαστεί σε “ειδική φρουρά”. 

Και αν νομίζετε ότι η επιλογή της Stephanie Sigman, σαν νέο Bond Girl ήταν τυχαία, γελιέστε. (όπως και εμείς άλλωστε). Απαίτηση της Μεξικανικής κυβέρνησης ήταν να περιληφθεί στο cast, μία Μεξικανή ηθοποιός, αλλιώς δεν έχει λεφτά. 

Ή αλλιώς, ελευθερία στην τέχνη… Είπε και έγινε παρανάλωμα του πυρός.

(Είδηση που δημοσιοποιήθηκε στο Taxanalysts.com)

Διαβάστε περισσότερα για: , ,