Έρχεται το prequel της ταινίας «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι». Δείτε ποιος διεκδικεί τον ρόλο του «Leatherface» σε νεαρή ηλικία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το prequel της ταινίας «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι». Δείτε ποιος διεκδικεί τον ρόλο του «Leatherface» σε νεαρή ηλικία

Ειδήσεις | 14-3-2015 |

Ανάμεσα στις αρκετές απόπειρες θύμησης κλασσικών τρομακτικών χαρακτήρων, εντάσσεται πλέον και ο Leatherface, ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, που σκορπά τον τρόμο σε όποιον τον πλησιάσει.

Κάποτε ο Leatherface, ήταν ένα παιδί που είχε σημάδια στο πρόσωπο του και τον πείραζαν τα παιδιά της ηλικίας του. Ο Leatherface ήταν πάντα προσκολλημένος στην οικογένεια του και έκανε πάντα ότι του έλεγαν οι θεοπάλαβοι γονείς του. Σταδιακά όλα θα αλλάξουν προς το χειρότερο για εκείνον, όταν θα αρχίσει να σκοτώνει ανθρώπους, φορώντας μια μάσκα φτιαγμένη από ανθρώπινο δέρμα και κρατώντας ένα πριόνι, θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος της συνοικίας του.

Στο prequel που τοποθετείται στην δεκαετία του 1970, θα δείξει τον Leatherface σε νεαρή ηλικία, και την πορεία του στο να γίνει ο επικίνδυνος δολοφόνος.

Σύμφωνα με το «The Wrap», ο Sam Strike είναι το πρόσωπο που «φλερτάρει» για την θέση, χωρίς να είναι ακόμα 100% σίγουρο. Ο ηθοποιός με το ήρεμο παρουσιαστικό, αν τελικά είναι ο τελικός πρωταγωνιστής, μας προϊδεάζει για μια διαφορετική προσέγγιση του παρουσιαστικού του δολοφόνου. Ο Sam Strike φημολογούνταν να παίξει στο νέο Spider-Man, που από ότι φαίνεται δεν ισχύει.

Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Γάλλοι κινηματογραφιστές Julien Maury, Alexandre Bustillo, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Seth M. Sherwood σε μια παραγωγή της εταιρίας Millennium Films. Σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες..!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,