Ποιος θα πεθάνει στο τέλος του Age of Ultron, και πως θα συνεχίσει το σύμπαν της Marvel: Μάθαμε τους νέους Avengers - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιος θα πεθάνει στο τέλος του Age of Ultron, και πως θα συνεχίσει το σύμπαν της Marvel: Μάθαμε τους νέους Avengers

Ειδήσεις | 27-3-2015 |

Είμαστε εν αναμονή του Avengers: Age of Ultron, και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα από το να περιμένουμε και διαβάζουμε φήμες και γεγονότα για το τι θα συμβεί στο φινάλε της ταινίας, και πως θα συνεχίσει η υπόθεση του σύμπαντος της Marvel. Αυτά που ανυπομονούμε να μάθουμε είναι ποιον θα θρηνήσουμε στο φινάλε του Ultron, και ποιες θα είναι οι αντίπαλες πλευρές στο Civil War που θα ακολουθήσει.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα recap σε αυτά που γνωρίζουμε:

1. Η τελική ομάδα του Age of Ultron, επιβεβαιώθηκε:

Captain America (Chris Evans), Black Widow (Sharlett Johansson), Falcon (Sam Wilson), Scarlet Witch (Elisabeth Olsen), The Vision (Paul Bettany), και η πιθανότητες θέλουν και τον War Machine (Don Cheadle).

Τα παραπάνω ονόματα έχουν μία λογική. Οι The Vision και Scarlet Witch μόλις που εμφανίστηκαν. Οι Captain America και Black Widow έχουν δείξει ότι είναι φιλαράκια, και έχουμε και τον The Falcon που σχετικά πρόσφατα μπήκε στην παρέα. Δεν έχουμε δει λοιπόν ακόμα πλήρως τη δυναμική τους, τουλάχιστον στις ταινίες των Εκδικητών. Επίσης, δεδομένου ότι η φήμη για την αποχώρηση του Iron Man, πριν τα γεγονότα του Civil War, δεν έχει ακόμα σταματήσει να υφίσταται, τότε και ο War Machine είναι λογικό να υπάρχει στην παρέα. Τελευταία φήμη για το σενάριο είναι οι Thor και Hulk να ολοκληρώνουν την ταινία σε έναν γαλαξία, μακριά μακριά από εδώ.

Ωστόσο, για να ξεκινήσουμε έναν εμφύλιο πόλεμο, θα πρέπει να κάποιος ή κάποιοι να πεθάνουν, καθώς μόνο αυτό φαντάζει λογικό για την παρέα.

2. Ο Quicksilver λάμπει δια της απουσίας του:

Το όνομα του Aaron Taylor-Johnson, aka Quicksilver, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σε καμία ενημέρωση που αφορά τα επόμενα cast των ταινιών της Marvel, οπότε μάλλον θεωρείται το φαβορί για να χάσει τη ζωή του.

3. Το Civil War μάλλον δεν θα ξεκινήσει στο Age of Ultron:

Πράγμα το οποίο υποδηλώνεται από την παρουσία του War Machine. Υπάρχει ακόμα μία φήμη. Η post-credits σκηνή θα δείχνει τον Captain να φτιάχνει ακόμα μία ομάδα από Avengers, πράγμα το οποίο υποδηλώνει ότι Iron Man, War Machine, και κατ’ επέκταση και ο The Vision, (δημιούργημα του τελευταίου), δεν θα περιλαμβάνονται στο υπόλοιπο παρεάκι.

Οπότε θα δούμε τον Εμφύλιο να ξεκινάει στην αρχή του Captain America: Civil War, ή υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι να αρχίζει στον Ant-Man που θα προβληθεί εμβόλιμα στις 2 ταινίες;

Και πάμε σε μία άλλη ακόμα καλύτερη φήμη.

4. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε και τον Spider-Man, κάπου μέσα σε όλα αυτά;

Είναι πιθανό για παράδειγμα, η παραπάνω ομάδα των Εκδικητών να έχει πάρει έγκριση από την Κυβέρνηση; Είναι δημόσιες φιγούρες πια, με μεγάλη έμφαση σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, με ένα Iron Man που διαθέτει τεχνογνωσία, αλλά και bodyguard. Τον Hawkeye. Έτσι στην ομάδα του Captain America μένει με ένα μέλος λιγότερο. Μήπως αυτό θα είναι ο Spidey; Μην ξεχνάμε ότι πλέον Sony και Marvel συνεργάζονται.

Στα σίγουρα τώρα, οι αδερφοί Russo, μετά και το Captain America: The Winter Soldier, αναλαμβάνουν όχι μόνο το Captain America: Civil War, αλλά και το μεγαλεπήβολο Avengers: Infinity Wars, και για τα δύο μέρη του, υποτιθέμενου φινάλε, των Εκδικητών.

joe_and_anthony_russo

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,