Πιο σοφός ο νέος Bond - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πιο σοφός ο νέος Bond

Ειδήσεις | 1-3-2015 |

Έτσι δηλώνει ο σκηνοθέτης Sam Mendes, και συμπληρώνει πως έμπειρος πια ο κατάσκοπος θα βρίσκεται επί της καθοδήγησης. Κι αν αναρωτιέστε πώς κι επέστρεψε στο τιμόνι μετά την εμπορική υπερεπιτυχία του Skyfall, ο ίδιος απαντά πως ήθελε να ολοκληρώσει τον κόσμο του Bond που ξεκίνησε να χτίζει το 2012. Σε συνέντευξή του, ο βραβευμένος με Όσκαρ Sam Mendes δήλωσε πως

«Ο λόγος που αναλαμβάνω τη σκηνοθεσία αυτής της ταινίας, ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη και έχει να κάνει με την ιστορία. Κι εδώ έχουμε μια υπόθεση που κινείται εξ ολοκλήρου γύρω από τον Bond. Από τα πρώτα λεπτά βρίσκεται σε αποστολή, στο κυνήγι, στα ίχνη κάποιου. Δεν γνωρίζουμε τι κάνει εκεί και γιατί, κι η αίσθηση που μας αφήνει πως κάτι συμβαίνει, συνδέεται με την παιδική ηλικία του Bond. Όταν λοιπόν έμαθα αυτά τα στοιχεία ένιωσα πως έπρεπε να το κάνω {…} όπως κι έπρεπε να δω τους Ralph Fiennes, Naomie Harris και Ben Whishaw στους ρόλους των Μ, Moneypenny και Q αντίστοιχα, να ρισκάρουν την καριέρα τους και τη ζωή τους, ο καθένας με τον τρόπο του, για τον Bond.

spectre-image-2-2-26

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτουν τους Dave Bautista και Léa Seydoux . Ο Bautista μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένος με την ιδιαιτερότητα του ρόλου του, καθώς απ’΄οτι φαίνεται δεν βρίσκεται εκεί μόνο για τη δράση και έχει αποδοθεί με αρκετό στιλ και αίσθηση του χιούμορ. Από την άλλη, η νεαρά Seydoux δεν αυτοαποκαλεί τον εαυτό της Bond girl, καθώς ο χαρακτήρας της μοιάζει πιο ενεργός. Η γιατρός Madeleine Swann δεν αποτελεί το στερεότυπο κορίτσι του Bond.

spectre-dave-bautista-hinx

Ο Daniel Craig επιστρέφει για το τέταρτο φιλμ της καριέρας του στη σειρά απέναντι στον Christoph Waltz στο ρόλο του κακού Franz Oberhauser. Στο Spectre θέση έχει και η Monica Bellucci. Η ταινία αναμένεται στους βρετανικούς κινηματογράφους στις 23 του Οκτώβρη.