Ο Steve Martin στην νέα ταινία του Ang Lee - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Steve Martin στην νέα ταινία του Ang Lee

Ειδήσεις | 6-3-2015 |

Ο Steve Martin μετά το Home με τους εξωγήινους θα συνεχίσει με μια πολύ διαφορετική ταινία για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι. Μόλις υπέγραψε στο επερχόμενο πολεμικό δράμα για το Ιράκ από τον Ang Lee, με τίτλο Billy Lynn’s Long Halftime Walk. Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Garrett Hedlund και τον νεοεμφανιζόμενο Joe Alwyn στο ρόλο του Billy Lynn.

Το σενάριο της οποίας είναι από τον Simon Beaufoy, τον νικητή όσκαρ σεναρίου για το Slumdog Millionaire και το όποιο είναι βασισμένο σε  μυθιστόρημα από τον Ben Fountain. Η μαύρη σάτιρα μας διηγείται ένα δεκαεννιάχρονο στρατιώτη ονόματι Billy Lynn, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας Bravo Company επιβιώνει μιας φρικιαστικής μάχης στο Ιράκ. 

Έπειτα, επιστρέφουν στη πατρίδα για ένα διαφημιστικό γύρο του θριάμβου, ο οποίος κορυφώνεται σε μια θεαματική εμφάνιση την Ημέρα των Ευχαριστιών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Τέξας. Ήδη όμως, οι στρατιώτες νιώθουν σε επιφυλακή με τα όσα συμβαίνουν γιατί είναι σαν βιώνουν μια άμεση επιστροφή στον πόλεμο.

Σχεδόν όλο το φιλμ θα διαδραματιστεί στην ήμερα του αγώνα με ανασκοπήσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Οι φήμες λένε ότι ο Garrett Hedlund θα αναλάβει το ρόλο του σκληρού λοχία αλλά ο ρόλος του Martin είναι ακόμα κρυφός. Οι άλλες φήμες λένε πάλι ότι θα κάνει τον Albert, ένα παραγωγό του Χόλιγουντ ο οποίος θέλει να κάνει ταινία τις περιπέτειες του Billy στον πόλεμο.

Ο Martin θα εμφανιστεί στο Home μια ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation όπου εξωγήινοι φτάνουν στον πλανήτη Γη. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στα τέλη της χρονιάς. Τα γυρίσματα της ταινίας του Ang Lee θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,