Ο Stephen King τρομάζει με το Crimson Peak - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Stephen King τρομάζει με το Crimson Peak

Ειδήσεις | 18-3-2015 |

Ο βασιλιάς του τρόμου παρουσίασε ένα από τα πιο αναμενόμενα φιλμ της χρονιάς και η μεγάλη του εκτίμηση προς το φιλμ μας κάνει να αγωνιούμε κι εμείς περισσότερο. Άλλωστε, όταν είσαι ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου τότε η γνώμη σου μετράει. Οπότε, όταν ο Guillermo del Toro έδωσε στον Stephen King την ευκαιρία να δει το επερχόμενο φιλμ του, το Crimson Peak, ο συγγραφέας ενθουσιάστηκε.

Ο συγγραφέας έγραψε δις στο Twitter για την ταινία: “Μου προσφέρθηκε μια προβολή της νέας ταινίας του Guillermo del Toro, Crimson Peak, αυτό το σαββατοκύριακο. Ήταν καταπληκτική και απόλυτα τρομακτική.” και συνέχισε με ακόμα περισσότερες επιδοκιμασίες “Το Crimson Peak με ηλέκτρισε στο σημείο που με είχε ηλεκτρίσει και το Evil Dead του Sam Raimi τον παλιό καλό καιρό.”

Τα λόγια του Stephen King είναι από τα πρώτα που κυκλοφορούν για την ταινία, καθώς ο σκηνοθέτης ακόμα προσθέτει κάποιες τελευταίες πινελιές πριν την κυκλοφορία της το ερχόμενο φθινόπωρο. Ένας άλλος πετυχημένος συγγραφέας, ο Joe Hill, έγραψε για την ταινία ότι είναι το πιο όμορφο τρομακτικό φιλμ από όλα τα άλλα. Θεωρεί την ταινία του Guillermo del Toro αριστούργημα. 

Για τον σκηνοθέτη, αυτό το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή στα θρίλερ μετά και από την τελευταία του δουλειά στο συγκεκριμένο είδος, το Hellboy II: The golden army. Αλλάζει συχνά από τις ταινίες φαντασίας όπως το Pan’s Labyrinth σε πιο εμπορικές περιπέτειες όπως το Pacific Rim. Το Crimson Peak είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει ψηλά σε εισπράξεις, ειδικά με τα ονόματα που διαθέτει, όπως Hiddleston, Wasikowska, Hunnam και Jessica Chastain. Από την άλλη, όταν ο Stephen King το επαινεί, είναι σαν να έχει πάρει πολύ καλές κριτικές ήδη.

Διαβάστε περισσότερα για: ,